Suomen Potkunyrkkeilyliitto

Ajankohtaista

Liiton syksyn alueleirien järjestämisoikeudet ovat nyt seurojen haettavissa. Tavoitteena on, että leirit järjestettäisiin viikonloppuna 8.-9.12.
Viime viikonloppuna 25.-26.8. harjoiteltiin Hämeenlinnan Kushin-kanin harjoittelutila Luolassa Suomen Potkunyrkkeilyliiton valtakunnallisen kesäleirin merkeissä. Leiri käsitti lauantaina ja sunnuntaina kaksi päivittäistä harjoitusta sekä niiden välissä luennon.
Suomen Potkunyrkkeilyliiton uudet lisenssit ja vakuutukset tulevat myyntiin digitaaliseen urheilupalveluun Suomisportiin tänä torstaina 23.8.2018.
Viime lauantaina järjestettiin liiton kehätuomarikoulutus Jyväskylässä Jigotain harjoitustiloissa Kuokkalan Graniitissa.
KBT Oulun potkunyrkkeilijät Lauri Suomela ja Henri Kurttila ottelivat ammattilaisotteluissa toissa viikonloppuna 3.-4.8. Marokossa ja Virossa.
Järvenpään Kehäkarhut järjesti viime viikonloppuna 3.-5.8. kiitellyn potkunyrkkeilyleirin Järvenpään harjoitustiloissaan. Leirille osallistui potkunyrkkeilijöitä mm. Iisalmesta, Vantaalta ja Lappeenrannasta asti.
Hämeenlinnassa järjestettiin viime lauantaina 28.7. liiton vyötekniikkaleiri Kushin-Kanin isännöimänä. Leirin ohjaajana toimi graduointivaliokunnan puheenjohtaja Anna-Leena Riekkola (2.dan).
Liiton syyskauden tapahtumakalenterin laadinta on täydessä vauhdissa ja nyt haussa ovat järjestäjät liiton syysleirille ja yhdelle kansalliselle kisalle.
Suomen Potkunyrkkeilyliiton vuoden toinen vyötekniikkaleiri järjestetään ensi viikon lauantaina 28.7.2018 Hämeenlinnassa Kushin-Kanin isännöimänä.
Suomen Potkunyrkkeilyliitto järjesti viime viikonloppuna 14.-15.7. Espoossa Kehähaiden isännöimänä kesän alueleirin.
RSS ATOM