Suomen Potkunyrkkeilyliitto

Ajankohtaista

Kahtena viime viikonloppuna järjestettiin alueleirit myös Helsingissä, Raahessa ja Tampereella. Leireillä keskityttiin potkunyrkkeilytreeneihin ja suoritettiin vöitä.
Peräti seitsemän suomalaista potkunyrkkeilijää osallistui 20.-22.4. käytyyn Itävallan World Cupiin. Suomalaisottelijat voittivat kultaa niin kehässä kuin tatamillakin, kun Erika Rinne nousi ylimmälle palkintokorokkeelle Full Contactissa ja Antti Rintanen vei nimiinsä Light Contactin 79-kiloisten herruuden.
Leirin ohjasi Tuusula Fighter Club Ry:n päävalmentaja Jann Ranta. Treeneissä keskityttiin monipuolisten tekniikoiden ohella etäisyyden hallintaan.
Syksyn tapahtumakalenterin laadinta on hyvässä vauhdissa. Kansallisia kilpailuja pyritään saamaan kahden viikon välein niin, että joka toiset kisat ovat Etelä-Suomessa ja joka toiset kisat hieman pohjoisempana.
Danklubi alkaa liiton ylimääräisellä kokouksella ja heti sen jälkeen käydään läpi ajantasaiset vyökoesäännöt kaikkien vyöasteiden osalta.
Kevään alueleirit kokoavat potkunyrkkeilyn harrastajat yhteen huhtikuussa ympäri Suomea järjestettäville leireille.
Perinteiset yli 20 kertaa järjestetyt KBT-kisat iskettiin lauantaina 24.3. KBT Fight Centerillä Oulussa.
Yakuza Fight 4 -tapahtumassa 17.3.2018 Virossa kaksi suomalaisottelijaa.
Suomen Potkunyrkkeilyliiton valtakunnallinen kevätleiri vietettiin viikonloppuna Hämeenlinnassa.
Järvenpään Kehäkarhujen Akseli Saurama voitti Irlannin maailman cupin Dublinissa 1.-4.3.2018 miesten alle 71 kilon sarjassa Fullcontact ottelumuodossa.
RSS ATOM