Suomen Potkunyrkkeilyliitto

Ajankohtaista

Järvenpään Kehäkarhujen Akseli Saurama iski tiensä hopealle Venäjällä Anapassa viime keskiviikosta tähän maanantaihin kilpaillussa Diamond World Cupissa.
Liitolla oli hyvin tapahtumarikas viime viikonloppu jonka aikana järjestettiin vyötekniikkaleiri Hämeenlinnassa, potkunyrkkeilyleiri Seinäjoella, polkaistiin käyntiin 2-tason valmentajakoulutus ensimmäisen lähijakson merkeissä ja pidettiin liiton hallituksen kokous, jossa tehtiin päätöksiä liittyen tuleviin kisoihin ja liiton viestintään.
Suomen Potkunyrkkeilyliiton kesän alueleirit ovat nyt haettavissa.
Maajoukkuevalinnat (27.5.2018)
Suomen Potkunyrkkeilyliiton maajoukkuevalinnat nuorten MM-kilpailuihin, K1- ja Low Kick EM-kilpailuihin ja Light Contactin EM-kilpailuihin.
Unkarin maailmancup kilpailtiin viime viikonloppuna 17.-20.5. Budapestissa. Suomalaisia kilpailijoita oli mukana 14, ja osallistujia ylipäätään jopa 38 eri maasta. Suomalaismenestys turnauksessa oli hyvää Antti Rintasen voitettua light contactin 79 kiloisten sarjan ja Anton Poropudaksen iskettyä full contactin 60 kilon juoniorisarjan voittoon.
Arvokisojen jälkeen tärkein potkunyrkkeilyturnaus Unkarin maailmancup isketään tänä viikonloppuna (17.-20.5.) torstaista sunnuntaihin.
Kevään arvostelutuomarikoulutukset järjestettiin 5.5. Hämeenlinnassa ja 12.5. Jyväskylässä.
Vuoden 2018 2-tason valmentajakoulutuksen (VOK 2) ilmoittautumisaika päättyy ensi viikon tiistaina 15.5.
Uusi liittosihteeri Akseli Rouvari aloitti työnsä potkynyrkkeilyliitossa huhtikuun alussa. Nyt hän esittelee itsensä ja kertoo taustoistaan.
Graduointivaliokunnan puheenjohtaja Anna-Leena Riekkola ohjaa yksipäiväisen vyötekniikkaleirin kuun lopulla Hämeenlinnassa.
RSS ATOM