Suomen Potkunyrkkeilyliitto

Ajankohtaista

Serbian Miodrag Jotic ohjaa talvileirin 3.-4.2.2018 Suomen Kamppailuopistolla Espoossa. Leiri on tarkoitettu kaikille potkunyrkkeilyn tekniikasta ja taktiikasta kiinnostuneille.
Suomen Potkunyrkkeilyliiton lajipassien ja paitojen toimitus on muuttunut 2.1.2018 alkaen. Jatkossa passit ja paidat toimitetaan liitosta postiennakolla.
Puheenjohtajan katsaus
Suomen Potkunyrkkeilyliitto on valinnut kuluvan vuoden ottelijat, valmentajan ja tuomarin.
Sami Savo (WAKO Euroopan tuomarikomitean puheenjohtaja) oli kouluttamassa Turkissa tuomarien ja valmentajien seminaarissa 7-10.12.2017
Suomen Potkunyrkkeilyliiton kevätleiri ja kevään alueleirit ovat haettavana.
Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry julkaisee vuoden 2018 luettelon urheilussa kielletyistä aineista ja menetelmistä 1.1.2018, jolloin luettelo tulee voimaan. Siinä hyödynnetään aiempaa kattavampaa lääkevalmisteiden tietokantaa. Myös lääkehaun mobiilisovellus julkaistaan alkuvuonna.
Valintakriteerit aikuisten EM-kisoihin ja nuorten MM-kisoihin.
Tuusulan Nyrkkeilyseuran Korede Lawrence osallistui 15.-17.2017 Viron FFC Open - turnaukseen. Lawrence otteli suoraan 60-kiloisten finaalissa, jossa sai vastaansa Viron Kristop Koitsaarin. Korede Lawrence vei ottelun nimiinsä kaikin tuomariäänin.
Espoon Kehähait isännöi joulu-tammikuussa neljänä perjantaina Finnish Openiin valmistavat avoimet sparriharjoitukset. Avoimet sparrit on tarkoitettu kaikkien liiton jäsenseurojen kilpailijoille ja kilpailemisesta kiinnostuneille.
RSS ATOM