Suomen Potkunyrkkeilyliitto

Ajankohtaista

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa on tekeillä opinnäytetyö suomalaisten kilpapotku- ja thainyrkkeilijöiden tuki- ja liikuntaelinvammojen esiintyvyydestä ja vammojen vaikutuksesta kilpailuun ja harjoitteluun. Tutkimukseen haetaan nyt vastaajia.
SM-kilpailut pyritään järjestämään vuoden 2020 aikana.
Suomen Potkunyrkkeilyliiton toimisto on pääsiäislomalla 6.4.-13.4.2020.
Tokion olympialaisten siirtyminen tulevalta kesältä heinäkuuhun 2021 muuttaa myös World Gamesin aikataulua vuodella eteenpäin eli vuoteen 2022.
Serbian Belgradissa pidettävät potkunyrkkeilyn nuorten MM-kilpailut on päätetty siirtää elokuulta marraskuulle 2020.
Suomen Olympiakomitea on koonnut lyhyen infopaketin seura-aktiiveille ja seurojen hallituksille liittyen seurojen toimintamaksuihin ja sääntömääräysten kokousten järjestämiseen.
Vuoden 2020 kesäleirin tulee olla elokuun toisena tai kolmantena viikonloppuna.
Koronapandemian vuoksi potkunyrkkeilyn maailmancup keskeytyi ja typistyi vain yhden osakilpailun mittaiseksi. Kisaamatta jäävät siis Unkarin, Itävallan ja Italian World Cupit.
Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus seuraa tiiviisti Suomen hallituksen ja THL:n muuttuvia toimenpideohjeita. Ohessa lista kotimaisista peruuntuneista tapahtumista.
Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus on käsitellyt Koronavirus-pandemian vaikutuksia liiton leiri- ja kilpailutoimintaan.
RSS ATOM