Suomen Potkunyrkkeilyliitto

Ajankohtaista

Vuoden 2020 kesäleirin tulee olla elokuun toisena tai kolmantena viikonloppuna.
Koronapandemian vuoksi potkunyrkkeilyn maailmancup keskeytyi ja typistyi vain yhden osakilpailun mittaiseksi. Kisaamatta jäävät siis Unkarin, Itävallan ja Italian World Cupit.
Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus seuraa tiiviisti Suomen hallituksen ja THL:n muuttuvia toimenpideohjeita. Ohessa lista kotimaisista peruuntuneista tapahtumista.
Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus on käsitellyt Koronavirus-pandemian vaikutuksia liiton leiri- ja kilpailutoimintaan.
Muutaman uuden seuran liityttyä viime kuukausina mukaan liiton jäseneksi on hyvä muistuttaa myös vanhoja jäsenseuroja liiton jäseneduista.
Potkunyrkkeilyn SM-kilpailut järjestetään alkuperäisellä aikataululla. Mikäli tilanne muuttuu, niin siitä tiedotetaan erikseen.
Topten Cup III oteltiin Järvenpäässä Kinnarin uudella koululla 7.3.2020. Kilpailu oli tälläkin kertaa menestys, ja se keräsi tatamille 70 ottelijaa yhteensä 16:sta eri seurasta.
Jyväskylän lisäksi myös pohjoisemmassa on nyt tarjolla alueleiri 18.-19.4. Iisalmen alueleirin isännöi NHB Iisalmi ry ja ohjaa Leif Stenius (2. dan). Ilmoittautuminen on nyt auennut!
GB Gymin isännöimät salikisat keräsivät osallistujia myös Venäjältä ja Virosta.
Viikonloppuna Irlannissa järjestettiin Irish Open World Cup -turnaus, joka on yksi maailman suurimmista ja kovatasoisimmista potkunyrkkeilyturnauksista. Kultaa Suomeen tuli niin miehille, naisille kuin junioreille!
RSS ATOM