Suomen Potkunyrkkeilyliitto

Ajankohtaista

Arvokisojen jälkeen tärkein potkunyrkkeilyturnaus Unkarin maailmancup isketään tänä viikonloppuna (17.-20.5.) torstaista sunnuntaihin.
Kevään arvostelutuomarikoulutukset järjestettiin 5.5. Hämeenlinnassa ja 12.5. Jyväskylässä.
Vuoden 2018 2-tason valmentajakoulutuksen (VOK 2) ilmoittautumisaika päättyy ensi viikon tiistaina 15.5.
Uusi liittosihteeri Akseli Rouvari aloitti työnsä potkynyrkkeilyliitossa huhtikuun alussa. Nyt hän esittelee itsensä ja kertoo taustoistaan.
Graduointivaliokunnan puheenjohtaja Anna-Leena Riekkola ohjaa yksipäiväisen vyötekniikkaleirin kuun lopulla Hämeenlinnassa.
Viime lauantai 5.5. kokosi potkunyrkkeilijöitä ympäri Suomen kilpailemaan Kushin-Kanin isännöimässä Hämeenlinna Openissa.
Suomen Potkunyrkkeilyliiton ylimääräinen kokous hyväksyi eilen yksimielisesti hallituksen esittämät sääntömuutokset. Lisäksi Danklubissa pidettiin graduointikoulutus, jossa kahdeksan mustavöistä päivitti vyökokeiden pito-oikeudensa kahdeksi vuodeksi.
Suomen Potkunyrkkeilyliitto tarjoaa jäsenetuna seuroilleen tuplaturvavakuutukseen. Vakuutus on toistaiseksi voimassa ainakin vuoden 2018 ajan.
Kahtena viime viikonloppuna järjestettiin alueleirit myös Helsingissä, Raahessa ja Tampereella. Leireillä keskityttiin potkunyrkkeilytreeneihin ja suoritettiin vöitä.
Peräti seitsemän suomalaista potkunyrkkeilijää osallistui 20.-22.4. käytyyn Itävallan World Cupiin. Suomalaisottelijat voittivat kultaa niin kehässä kuin tatamillakin, kun Erika Rinne nousi ylimmälle palkintokorokkeelle Full Contactissa ja Antti Rintanen vei nimiinsä Light Contactin 79-kiloisten herruuden.
RSS ATOM