Suomen Potkunyrkkeilyliitto

Ajankohtaista

Muutaman uuden seuran liityttyä viime kuukausina mukaan liiton jäseneksi on hyvä muistuttaa myös vanhoja jäsenseuroja liiton jäseneduista.
Potkunyrkkeilyn SM-kilpailut järjestetään alkuperäisellä aikataululla. Mikäli tilanne muuttuu, niin siitä tiedotetaan erikseen.
Topten Cup III oteltiin Järvenpäässä Kinnarin uudella koululla 7.3.2020. Kilpailu oli tälläkin kertaa menestys, ja se keräsi tatamille 70 ottelijaa yhteensä 16:sta eri seurasta.
Jyväskylän lisäksi myös pohjoisemmassa on nyt tarjolla alueleiri 18.-19.4. Iisalmen alueleirin isännöi NHB Iisalmi ry ja ohjaa Leif Stenius (2. dan). Ilmoittautuminen on nyt auennut!
GB Gymin isännöimät salikisat keräsivät osallistujia myös Venäjältä ja Virosta.
Viikonloppuna Irlannissa järjestettiin Irish Open World Cup -turnaus, joka on yksi maailman suurimmista ja kovatasoisimmista potkunyrkkeilyturnauksista. Kultaa Suomeen tuli niin miehille, naisille kuin junioreille!
Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus on hyväksynyt liitolle kaksi uutta jäsenseuraa: MMA Kuopio ry:n ja Nurmijärven kamppailijat ry:n.
Oulussa pidettävän, valtakunnallisen potkunyrkkeilyn kevätleirin saapuu ohjaamaan viime vuoden tapaan Yury Bulat Valko-Venäjältä. Leirin isännöi Kickboxing Team Oulu ja Suomen Potkunyrkkeilyliitto. Ilmoittautuminen leirille on nyt auki.
SM-kilpailuihin tulee ilmoittautua Sportdatan kautta 2.3.2020 klo 12 mennessä.
Potkunyrkkeilyliiton kurinpitovaliokunta on saamansa toimenpidepyynnön mukaisesti käsitellyt marraskuussa 2019 ottelutapahtuman yhteydessä ilmoitettua kulma-avustajan epäurheilijamaista käytöstä.
RSS ATOM