Suomen Potkunyrkkeilyliitto

Ajankohtaista

Viikonloppuna Irlannissa järjestettiin Irish Open World Cup -turnaus, joka on yksi maailman suurimmista ja kovatasoisimmista potkunyrkkeilyturnauksista. Kultaa Suomeen tuli niin miehille, naisille kuin junioreille!
Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus on hyväksynyt liitolle kaksi uutta jäsenseuraa: MMA Kuopio ry:n ja Nurmijärven kamppailijat ry:n.
Oulussa pidettävän, valtakunnallisen potkunyrkkeilyn kevätleirin saapuu ohjaamaan viime vuoden tapaan Yury Bulat Valko-Venäjältä. Leirin isännöi Kickboxing Team Oulu ja Suomen Potkunyrkkeilyliitto. Ilmoittautuminen leirille on nyt auki.
SM-kilpailuihin tulee ilmoittautua Sportdatan kautta 2.3.2020 klo 12 mennessä.
Potkunyrkkeilyliiton kurinpitovaliokunta on saamansa toimenpidepyynnön mukaisesti käsitellyt marraskuussa 2019 ottelutapahtuman yhteydessä ilmoitettua kulma-avustajan epäurheilijamaista käytöstä.
18.-19.4 Kuokkalan Graniitissa järjestettävän alueleirin isännöi Jigotai Kickboxing ja ohjaa Jukka Mikkonen (Kushin-Kan), 2.dan. Ilmoittautuminen on nyt auennut!
Kaikkien aikojen ensimmäinen potkunyrkkeilyn oma 3-tason valmentajakoulutus järjestetään Järvenpäässä huhtikuusta alkaen. Koulutukseen sisältyy 5 lähijaksoa. Ilmoittautuminen on käynnissä nyt.
Jyväskylän Jigotai Kickboxing järjesti lauantaina 15.2.2020 kansalliset potkunyrkkeilykisat Kuokkalan Graniitissa. Graniitin Kovimmat avaavat perinteisesti kevään kotimaisen kilpailukauden.
Kolme Espoon Kehähaiden potkunyrkkeilijää haki viikonloppuna kansainvälistä kisakokemusta Tallinnassa isketystä Baltic Openista. Kisakehään nousivat Sara Nurmi, Saara Laitinen ja Tiia-Mari Rantakylä.
Potkunyrkkeilytuomarin peruskoulutus pidettiin lauantaina 8.2. Kurikan Ryhdin kamppailu-urheilujaoston salilla ja sinne saapui tuomarikokelaita Kurikan Ryhdin lisäksi myös MMA Seinäjoesta.
RSS ATOM