Suomen Potkunyrkkeilyliitto

Ajankohtaista

Hämeenlinnan perinteikkään ottelutapahtuman 25 otteluun saapui ottelijoita 17 paikkakunnalta. - Lue myös, kuinka Jukka Saarinen puolusti menestyksekkäästi EM-titteliään ja Jarkko Jussila debytoi ammattilaisena 26. Fight Festivaalista.
Potkunyrkkeilyliitto on valinnut Suomen edustajat syksyn MM-kilpailuihin.
Tervetuloa tuomarin perus- ja täydennyskoulutuksiin 11. - 18.11. Järvenpäähän. Ilmoittaudu viimeistään 6.11.!
Nordic Open 26.9. (29.9.2009)
Tämän vuotinen Kööpenhaminassa järjestetty Nordic Open ei mennyt suomalaisittain hullummin: 7 kultaa, 3 hopeaa ja 1 pronssi.
Syksyn kotimainen kilpailukausi polkaistiin käyntiin kahdella kilpailulla, kun Kickboxing Team ja Kehäkarhut järjestivät Oulussa ja Järvenpäässä perinteikkäät kilpailutapahtumansa.
Vaasan Budokanin Jarkko Jussila ja Teemu Tuominen iskivät turnausvoitot Prahassa 16 maan Czech Open-turnauksessa 11. - 12.9.
Potkunyrkkeilyliitto on myöntänyt elokuun lopulla Anne Katakselle liiton kesäleirillä Porissa 1. danin mustan vyön. Onnittelut!
Porin Ju-Jutsuseuran isännöimän Potkunyrkkeilyliiton kesäleirin vetäjäksi oli saapunut tänä vuonna itse Mr. Perfect, Ernesto Hoost.
Jos Sinua kiinnostaa osallistua tasokkaaseen Czech Open -potkunyrkkeilykilpailuun, niin lue yhteisiin matkan järjestelyihin liittyvä tiedote.
Potkunyrkkeilyliiton uusimmat arvolistat lisätty sivuille.
RSS ATOM