Potkunyrkkeilyliitto palkitsee!

25.2.2009


Vuoden 2008 potkunyrkkeilijävalintojen lisäksi liitto on myöntänyt Petteri Maunulle 5. danin, Pasi Rantalalle 4. danin ja Toni Hämäläiselle 2. danin mustat vyöt.

Potkunyrkkeilyliitto on valinnut vuoden 2008 miespotkunyrkkeilijäksi Jukka Saarisen Järvenpään Kehäkarhuista ja naispotkunyrkkeilijäksi Marja-Liisa Väänäsen Vantaan Kamppailuklubista.

Vuoden valmentajaksi valittiin Pasi Rantala Vantaan Kamppailuklubista ja tuomariksi Elisa Hauhio Hyvinkään Shudokanista.

Lisäksi liitto on myöntänyt Petteri Maunulle Espoon Kehähaista 5. danin, Pasi Rantalalle Vantaan Kamppailuklubista 4. danin ja Toni Hämäläiselle Kuopion Fighter Clubista 2. danin mustat vyöt.
     Perusteina Petterin palkitsemisessa ovat mm. Potkunyrkkeilyliiton perustajajäsenyys, liiton ensimmäinen puheenjohtajuus, pitkä elämäntyö potkunyrkkeilyn ja kamppailulajien hyväksi sekä mittavat urheilu-uran saavutukset, kuten ensimmäisen suomalaisen arvokisamitalin saavuttaminen.
     Pasin huomionosoituksen perusteiksi liitto luki mm. menestyksekkään ottelu-uran (mm. ensimmäinen suomalainen maailmanmestari) jälkeinen työ valmentajana niin seura- kuin maajoukkueissakin sekä muukin mittava toiminta potkunyrkkeilyn ja kamppailulajien hyväksi.
     Tonin tapauksessa Potkunyrkkeilyliitto kiittää ottelu-uran jälkeistä pitkäjänteistä työtä lajin hyväksi.

Kuvassa Petteri Maunu (oik) ja Pasi Rantala potkunyrkkeilyn MM-kilpailuissa Italian Caorlessa marraskuussa 1999. Rantala voitti 75-kiloisten maailmanmestaruuden ja Maunu toimi kilpailuissa tuomarina. (Kuva: kamppailuopisto.com)