Potkunyrkkeily nousuun - neuvottelupäivät Tampereella 20.-21.8.

12.7.2011


Potkunyrkkeily nousuun - Neuvottelupäivät tekevät paluun kymmenen vuoden tauon jälkeen. Tapahtuma järjestetään elokuussa Tampereella.

Potkunyrkkeily nousuun - Neuvottelupäivät on tarkoitettu jäsenseurojen yhteiseksi foorumiksi, jossa kentän ääni pääsee kuuluviin ja tietoa voidaan jakaa sekä Potkunyrkkeilyliitolta seuroille että seuroilta liitolle. Jokainen jäsenseura voi lähettää kaksi edustajaa neuvottelupäiville ja liitto vastaa näiden majoitus- ja ruokakustannuksista.

Tilaisuudessa on alustukset muutamista tärkeiksi koetuista aiheista, mutta pääosa on nimenomaan kenttäväen keskusteluilla ja ideoilla. Neuvottelupäivät tarjoavat myös erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen erityisesti pienille seuroille.

Kokouspaikkana toimii Hotelli Scandic Ronsedahl Tampereella.

Scandic Rosendahl
Pyynikintie 13
33230 Tampere
Tel: +358(0)3 2441 111
Fax: +358 ( 0) 3 2441 2211

rosendahl@scandichotels.com

scandichotels.fi

 

Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin mutta ohjlema alkaa lauantaina 20.8. klo. 12.00 ja päättyy sunnuntaina 21.8. klo. 11.30.

 

Alustavassa ohjelmassa on mm. seuraavaa:

- Potkunyrkkeilyliiton asema SLU:ssa ja SLU:n tarjoamien hallintopalveluiden mahdollisuudet.

- Jäsenseurojen rooli liitossa.

- Koulutustoiminta: ohjaaja-, tuomari-, valmentaja- ja kilpailun järjestäjäkoulutukset.

- Passin ja lisenssin merkitys potkunyrkkeilytoiminnalle.

- Kilpailutoiminta: säännöt, kansalliset kilpailut, kansainväliset kilpailut ja juniorien kilpailutoiminta.

- Tulevan toimintakauden suunnittelu.

- Banketti.

Potkunyrkkeilyliitto toivoo että tämä tilaisuus auttaa kaikkia seuroja saamaan näkemyksensä esille, aktivoi toimintaa ja antaa mahdollisuuden jakaa ideoita. Liitto vastaa kustannuksista paikan päällä, joten osallistujien tehtäväksi jää vain saapua paikalle. Ilmoittautumiset liiton puheenjohtaja Rauno Partaselle heinäkuun loppuun menessä osoitteeseen etunimi.sukunimi@kickboxing.fi

TERVETULOA!