Jere Reinikainen ohjasi talvileirin

14.4.2013

Leiriläiset
Leiriläiset
Jere Reinikainen ohjaa venyttelyä
Jere Reinikainen ohjaa venyttelyä
Juha-Matti Runtti (vas.) ja Lauri Suomela vyökokeen jälkeen
Juha-Matti Runtti (vas.) ja Lauri Suomela vyökokeen jälkeen
Matti Saikkonen
Matti Saikkonen

Maailmanmestari Jere Reinikainen ohjasi Oulussa Kickboxing Teamin isännöimän talvileirin.

Leirille oli saapunut oppia saamaan nelisenkymmentä potkunyrkkeilijää. Isäntäseuran lisäksi harjoittelijoita oli saapunut Jyväskylän Jigotai Kickboxingista, Oulun Kickboxingista, Kuopio Fighter Clubista, Kurikan Ryhdistä ja KBT Kokkolasta.

Leirin teemana oli otteleminen alapotkuilla lähestyviä SM-kisoja silmälläpitäen. Reinikaisen opetus painottui pitkiin kombinaatioihin, joissa haettiin poistumista vastustajan hyökkäyslinjalta. Monissa kombinaatioissa tehtiin Reinikaisen tavaramerkiksi muodostunutta ottelukyljen vaihtoa. Leirillä pidettiin myös vyökoe, jossa Lauri Suomela ja Juha-Matti Runtti suorittivat sinisen vyön. Kokeen valvoivat Jere Reinikainen, Leif Stenius ja Toni Hämäläinen.

Yksi leiriläisistä oli Jyväskylän Jigotai Kickboxingia edustava viime vuoden nuorten Suomen mestari Matti Saikkonen, joka piti kokemuksistaan:

- Tuli vähän uuttakin oppia. Ottelukyljen vaihtoa kesken kombinaation en ole aiemmin treenannut ja linjalta poistuminenkin on jäänyt aiemmin vähille. Alapotkuja on myös aina hyvä treenata.