Kaksi kultaa Suomeen Latvia Openista

16.3.2014

Eturivissä Jenna Puurunen (vas.), Hanne Lauslehto ja Jonna Huusko. Takarivissä Jarkko Jussila (vas.) Juha Saurama ja Sanna Kosola.
Eturivissä Jenna Puurunen (vas.), Hanne Lauslehto ja Jonna Huusko. Takarivissä Jarkko Jussila (vas.) Juha Saurama ja Sanna Kosola.

Järvenpään Kehäkarhujen Hanne Lauslehto ja Jenna Puurunen iskivät Latvia Openissa Ventspilsissä sarjavoitot 15.-16.3.2014.

Lauslehto voitti suoraan finaalissa Puolan Olga Pomaskan tuomarin keskeytettyä ottelun kolmannessa erässä. Jenna Puurunen voitti kaksi ottelua, kun semifinaalissa kaatui Liettuan Anzela Burbo-Ctesktiene ja finaalissa saman maan Vaida Masiokaite. Jonna Huusko löi semifinaalissa kotikehän latvialaisen Aira Paulinen keskeytyskuntoon jo toisessa erässä mutta puolalainen EM-hopeamitalisti Dorota Godzina vei finaalissa voiton hajaäänin.

Jarkko Jussilan semifinaalivastustaja ei saapunut ottelemaan lainkaan. Finaalissa Venäjän Artjom Kalinin otti vaasalaisesta pistevoiton. Vaasan Sanna Kosola jäi valitettavasti ilman ottelua, kun samaan sarjaan ilmoittautunut vastustaja ei saapunut punnitukseen.

Kehäkarhujen valmentajana toimi Juha Saurama ja Sami Savo osallistui kisoihin tuomarina.

 

Tulokset: (voittaja ensin)

FC -52kg Hanne Lauslehto JÄKK vs Olga Pomaska POL, RSC3

FC -56kg Jonna Huusko JÄKK vs Aira Paulina LAT, RSC2

FC -56kg Dorota Godzina POL vs Jonna Huusko JÄKK, 2-1

FC -60kg Jenna Puurunen JÄKK vs Anzela Burbo-Ctesktiene LIE, 3-0

FC -60kg Jenna Puurunen JÄKK vs Vaida Masiokaite LIE, 2-1

FC -67kg Jarkko Jussila VFS vs Felix Putersepics LAT, WO

FC -67kg Artjom Kalinin RUS vs Jarkko Jussila WFS, 3-0