Camilla Vikstenin naisten leiri veti salin täyteen

25.5.2014

Yhteiskuva sunnuntailta
Yhteiskuva sunnuntailta

Camilla Vikstenin Vantaan kamppailukeskuksella vetämä naisten leiri oli huippusuosittu eivätkä kaikki halukkaat mahtuneet edes mukaan.

Leiri oli etukäteispyynnöistä suunniteltu K1- ja Low Kick-tekniikoiden ympärille. Camilla opetti mahdollisimman yksinkertaisesti sitä mikä hänen mielestään toimii ja leirillä olikin hyvin perustekniikkaa. Ajatuksena oli saada toistoja ja uudenlaista lähestymistapaa tekniikoihin.

Lauantaina tehtiin erilaisia polvipotkutekniikoita lähinnä vastahyökkäysidealla alapotkublokin jälkeen. Toisissa treeneissä keskityttiin hyökkäämiseen. Sunnuntain ensimmäiset treenit rakentuivat etupotkun ympärille ja niissä painotettiin potkujen monipuolista hyödyntämistä. Toisissa treeneissä tehtiin lisää polvipotkutekniikoita ja vastahyökkäyksiä. Kaikissa paitsi lauantain ensimmäisissä treeneissä halukkaat pääsivät sparraamaan, muut saivat sillä aikaa tehdä tekniikkaa.

Leirille osallistui peräti 50 naispotkunyrkkeilijää eri puolilta Suomea, osa jopa Jyväskylästä asti eivätkä kaikki halukkaat edes mahtuneet mukaan. Leirillä oli hyvin eritasoista porukkaa, peruskurssin juuri suorittaneista aina kilpailijoihin, joten joillekin tekniikat olivat luonnollisesti vaikeampia kuin toisille. Palaute leiristä oli kuitenkin kaikin puolin positiivista. Uutta leiriä kyseltiin kovasti ja sellainen luvattiinkin järjestää ensi syksynä.