Anton Kuivanen ohjasi leirin Helsingissä

7.6.2015


Itä-Helsingin Kehähukat järjesti yksipäiväisen potkunyrkkeilyleirin Helsingin Vuosaaressa. Leirin vetäjäksi oli kutsuttu huippuvapaaottelija Anton Kuivanen.

Leirille saapui n. 30 harrastajaa Etelä-Suomesta. Isäntäseuran lisäksi osallistujia oli Kushin-Kanista, Espoon Kehähaista, Helsingin Ju-Jutsuklubilta, GB-Gymiltä, Tuusulan Nyrkkeilyseurasta, Vantaan Kamppailukeskuksesta ja Rebel Teamistä.

Päivän ensimmäiset treenit alkoivat lämmittelyllä, joka haastoi koordinaatio- ja kehonhallintataidot. Harjoitukset olivat lyöntipainotteiset ja niissä keskityttiin erityisesti sivuttaisliikkeeseen ja liikkeestä vastaiskuihin. Toiset treenit alkoivat lajinomaisella lämmittelyllä. Harjoituksissa keskityttiin lyönti- ja potkukombinaatioihin sekä lyöntilinjalta poistumisiin.

Leiriläiset kehuivat Antonin tapaa ohjata ja opettaa. Tunnelma leirillä oli rento ja harjoituksissa oli tekemisen meininki, harjoittelun iloa unohtamatta. Antonilla oli annettavaa kaikentasoisille harjoittelijoille, niin aloittelijoille kuin kansainvälisesti menestyneillekin.