Hallituksen päätöksiä

5.9.2016


Potkunyrkkeilyliiton hallitus teki päätöksiä kokouksessaan 4.9. Mm. nuorten ikäluokkia muutettiin ja tuomarien rekrytointia kilpailuihin selkeytettiin.

Kooste tärkeimmistä päätöksistä:

SYYSLEIRI

Syysleirille yritetään saada ulkomaalainen ohjaaja, esimerkiksi Puolasta. Leiri pidetään 26. – 27.11.2016 GB Gymillä Helsingissä.

 

SUURLEIRIT 2017

Suurleirien hakuaika oli elokuun loppuun saakka. Päätettiin jakaa suurleirit vuodelle 2017 seuraavasti:

- Talvileiri, tammi-helmikuu, Espoo, Espoon Kehähait

- Kevätleiri, maalis-huhtikuu, Oulu, Kickboxing Team

- Kesäleiri, elokuu, Hämeenlinna, Kushin-kan

- Syysleiri, loka-marraskuu, Helsinki, GB Gym

 

TUOMARIASIAT JA OSANOTTOMAKSUT

Päätettiin, että kaudella 2016 – 2017 kansallisissa kilpailuissa osanottomaksuista saa alennuksen, jos seuralla on vähintään yksi tuomari mukana. Päätettiin, että kaudella 2016 – 2017 kansallisten kisojen osanottomaksu on 15 euroa ja kun seuralla on vähintään yksi tuomari mukana kisoissa, osanottomaksu on 10 euroa.

Kilpailujen järjestäjä on vastuussa tuomareiden hankkimisesta kisoihin. Mikäli seurojen mukana ei ilmoittaudu tarpeeksi tuomareita, kilpailujen järjestäjän tulee varautua rekrytoimaan tuomarit tapahtumaan ja tällöin maksamaan näille matkakulut kokonaistaloudellisesti, esimerkiksi kimppakyytejä ja muita edullisia matkustusmuotoja tulee suosia. Lähtökohtaisesti pyritään siihen, että tuomarit tulevat kilpailuihin osallistuvien seurojen mukana, kyydeillä ja kustannuksella.

Kilpailujen järjestäjän tulee tarjota virvokkeita tuomareille, niiden määrän ja laadun tulee olla suhteessa kilpailujen kestoon.

Päätettiin, että kisoissa tulee olla tuomareita vähintään seuraavasti:

1-6 ottelua: 4 tuomaria

7-10 ottelua: 5 tuomaria

Yli 10 ottelua: 6 tuomaria

 

KILPAILUASIAT

Suomen Potkunyrkkeilyliiton kilpailuopas on valmisteilla. Päätettiin viimeistellä kilpailuopas julkaisukuntoon 11.9.2016 mennessä.

Kadettisäännöt lakautetaan tarpeettomina. Siirrytään käyttämään WAKO:n ikäluokkia, jotka nimetään kansallisesti:

C-juniorit 13-14v

B-juniorit 15-16v

A-juniorit 17-18v

Otteluaika on aikuisissa, A-junioreissa ja B-junioreissa 3 x 2 min. C-junioreissa otteluaika on 3 x 1,5 min. C-juniorit eivät saa otella aikuisten kanssa.