Naisten leiri pidettiin kymmenettä kertaa

28.2.2017

Lauantain ryhmäkuva
Lauantain ryhmäkuva
Sunnuntain ryhmäkuva
Sunnuntain ryhmäkuva
Ravintoluennon ryhmäkuva
Ravintoluennon ryhmäkuva

Anne Katas ja Camilla Marjamäki ohjasivat järjestyksessään kymmenennen Naisten potkunyrkkeilyleirin Vantaan Kamppailukeskuksessa 25.-26.2.2017.

Leirille saapui yli kolmekymmentä harrastajaa ympäri Suomea Jyväskylästä, Forssasta, Nokialta, Hämeenlinnasta, Tuusulasta, Nummelasta, Tampereelta, Espoosta, Helsingistä ja Vantaalta.

Edustettuina olivat seurat: Jigotai Kickboxing, Forssan Karateseura Kan-Zen-Ryu, Nokian Kamppailu-urheilijat, Hämeenlinnan Kushin-Kan, Tuusulan nyrkkeilyseura, Nummelan Thaiboxing, WFC Warriors, Espoon Kehähait, Itä-Helsingin Kehähukat, Savate Club ja isäntäseura Vantaan Kamppailukeskus.

Ohjaajat kiittelivät osallistujia siitä, että kaikki harjoittelivat keskenään innostuneesti, hyvällä asenteella ja jaksoivat keskittyä hyvin koko pitkän viikonlopun.

Leirin tekniikat rakentuivat etukäden hyökkäysten ympärille ja harjoituksissa käytiin läpi erilaisia tapoja katkaista vastustajan hyökkäys. Molempina päivinä oli myös sparriharjoitteita ja leirin ohjaajat painottivat sparrissa oman suojauksen merkitystä. Lisäksi kaikki treenit sisälsivät hieman kehonhuoltoa ja liikkuvuusharjoitteita, joista ohjaajat erityisesti saivat hyvää palautetta.

Kymmenennen Naisten leirin kunniaksi Leader sponsoroi leiriläisille Sports Drink-urheilujuomia ja sunnuntaina oli leirin hintaan sisältyvä ravintoluento, jonka tuli pitämään Jenni Levävaara.

Lauantaina vyökokeissa suoritettiin uusia vyöarvoja keltaisesta vihreään. Seuraava Naisten leiri on suunnitteilla ja siitä informoidaan mahdollisimman pian.