Ensimmäiset alueleirit järjestettiin Kokkolassa ja Helsingissä

20.3.2017

Kokkola
Kokkola
Kokkola
Kokkola
Helsinki
Helsinki
Helsinki
Helsinki
Helsinki
Helsinki

Potkunyrkkeilyliiton uusi alueleirijärjestelmä käynnistettiin viikonloppuna 18.-19.3. KBT Kokkolan ja Helsingin Ju-jutsuklubin isännöimillä Pohjois-Suomen ja Pääkaupunkiseudun alueleireillä.

Kokkolan leirin ohjasi Kickboxing Team Oulun päävalmentaja Leif Stenius. Leirin aiheena olivat otteleminen pidempää sekä vasenkätistä vastustajaa vastaan ja vastatekniikoita näihin. Lisäksi käytiin läpi ottelussa toimivia erikostekniikoita. Osallistujia leirillä oli yhteensä 29, joista 13 suoritti keltaisen vyön ja kaksi vihreän. Isäntäseuran lisäksi leiriläisiä oli Oulusta Kickboxing Teamilta, Nivalan N Fightersilta, Sportbull Seinäjoelta ja Jyväskylän Jigotai Kickboxingilta.

Pääkaupunkiseudun alueleirin ohjaamisesta vastasi moninkertainen arvokisamitalisti Anne Katas Vantaan Kamppailukeskuksesta. Leirillä harjoiteltiin paljon tekniikkaa vastustajan etukättä vastaan eri ideoilla, samoin takajalan alapotkua vastaan. Sunnuntaina harjoiteltiin rytmin vaihtamista ja paineen pitämistä. Leiriohjelmaan kuului myös sparria ja kehonhuoltoa. Osallistujia oli yhteensä 22 Helsingin Jujutsu-Klubilta, Vantaan Kamppailukeskukselta ja Espoon Kehähailta. Leirillä suoritettiin yksi oranssi vyö.

Seuraavina ovat vuorossa Länsi-Suomen alueleiri Vaasassa ja Etelä-Suomen alueleiri Lahdessa 25.-26.3. Ohjaajina ovat Vaasassa Leif Stenius ja Lahdessa Teppo Laine.