Hallituksen päätöksiä

24.10.2017


Potkunyrkkeilyliiton hallitus on päättänyt seuraavaa.

- WAKO:n sääntöjen mukaisesti mikäli potkunyrkkeilijä on saanut kilpailukiellon tyrmäyksen (KO) tai päähän osuneiden iskujen aiheuttaman tuomarin keskeytyksen (RSC-H) johdosta, hänen tulee käydä aivokuvauksessa (CT) sekä käydä erillinen lääkärintarkastus, jossa hänet todetaan ottelukelpoiseksi.

 

- Suomen Potkunyrkkeilyliiton jäsenseurojen tulee ilmoittaa liiton hallitukselle urheilijoidensa kansainvälisten ottelujen tulokset viiveettä. Ottelujen tulokset tulee merkitä lajipassiin välittömästi kilpailujen jälkeen.

 

- Suomen Potkunyrkkeilyliiton jäseniksi on hyväksytty Varkauden Ju-jutsuseura ry, RaaheFighters ry sekä MMA Seinäjoki ry.

 

- Vuoden 2018 SM-kilpailut pidetään 3. – 4.3.2018 Vaasassa Variskan koulun liikuntatiloissa. Järjestävä seura on Wasa 3 Roots ry.

 

- Vuoden 2017 syyskokous järjestetään sunnuntaina 26.11.2017 klo 13 Suomen Kamppailuopistolla Espoossa. Graduointikoulutus pidetään samassa yhteydessä edellisen vuoden tapaan sitten, että syyskokous on osa graduointikoulutusta ja vyökoetekniikoiden läpikäynti alkaa välittömästi syyskokouksen päätyttyä. Graduointikoulutus on avoin kaikille liiton mustille vöille ja koulutuksella päivittää vyökoeoikeudet kahdeksi vuodeksi.

 

- Kuluvalla kilpailukaudella (2017 – 2018) ei tarvitse olla eriväristä vyötärönauhaa kilpailushortseissa kansallisissa kilpailuissa, eikä tarvitse olla kehäkulman värisiä shortseja. Päätettiin, että tämä linjaus koskee myös 2018 SM-kilpailuja ja 2018 Finnish Openia.

 

- Vuoden 2018 SM-kisoissa ja Finnish Openissa pitää olla kehäkulman väriset hanskat, pääsuoja ja jalkasuojat. Lisäksi todettiin, että jalkasuojina voi käyttää myös ns perinteisen mallisia sukkasuojia, esim. Nationman tai vastaava.