Syyskokouksen päätöksiä ja Danklubin kuulumisia

15.12.2017 klo 14:14


Suomen Potkunyrkkeilyliiton syyskokouksessa päätettiin vuoden 2018 toimintasuunnitelma, talousarvio ja kurinpitomääräykset sekä valittiin hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle.

Hallituksen valmistelemat, esittämät ja etukäteen seurojen tiedoksi toimitetut toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin sellaisenaan. Liiton kurinpitomääräykset päätettiin pitää ennallaan.

Erovuorossa ollut hallituksen puheenjohtaja Petteri Maunu valittiin uudelleen hallituksen puheenjohtajaksi. Varapuheenjohtajaksi valittiin Sandra Roos. Hallituksen jäseniksi valittiin Jukka Mikkonen sekä erovuorossa ollut Pasi Rantala.

Hallituksen jäseninä jatkavat Pirkka Suksi ja Timo Livistö, jotka eivät olleet erovuorossa. Erovuorossa ollut Antti Sariola ei asettunut ehdolle.

Varsinaisten jäsenten jäsenmaksuksi päätettiin 250 euroa ja määäräpäiväksi 20.1.2018. Jäsenmaksuista toimitetaan lasku jäsenseuroille sähköpostilla vuoden 2018 alussa.

Syyskokouksen yhteydessä pidettiin myös mustavöisten Danklubi-tilaisuus, jossa esiteltiin vyökoesääntöjen uudistukset. Graduointioikeutensa päivittivät Anna-Leena Riekkola, Petteri Maunu, Timo Livistö, Pasi Rantala, Jukka Mikkonen, Anne Katas, Jyri Lehtinen, Jussi Markkanen ja Markus Hakulinen.

Danklubissa esiteltiin myös vihreään vyöhön saakka junnujen vyökoesäännöt, jotka ovat käytännössä samat kuin aikuisilla, mutta vyöasteissa on kaksi natsatasoa mukana. Natsat myönnetään ilman erillisiä vyökokeita ja maksuja, ne merkitään harjoituskorttiin ja vyöhön. Passiin merkitään vain täydet vyöasteet, kuten aiemminkin. Graduointivaliokunta on pyytänyt junnujen vyökoesääntöihin kommentteja tiedetyiltä junioriseuroilta sekä liiton nuorisovaliokunnalta. Puhtaaksi kirjoitetut säännöt julkaistaan ensi tilassa.