Suomen Potkunyrkkeilyliitto

Ajankohtaista

Ilmoittautumiset ja mahdolliset perumiset 5.-6.9. Espoossa järjestettäviin potkunyrkkeilyn SM-kilpailuihin on tehtävä tiistaihin 7.7 klo 12:00 mennessä.
Seuroille räätälöity digipalvelu helpottaa seuratoiminnan arjen hoitamista. Seuroille maksuttomassa palvelussa onnistuu mm. jäsenrekisterin ja tapahtumien hallinta, jäsenviestintä sekä laskutus.
Viimeisin potkunyrkkeilytuomarin peruskoulutus pidettiin lauantaina 27.6. NHB Iisalmen isännöimänä. Koulutukseen saapui tuomarikokelaita Iisalmen lisäksi Raahesta, Kokkolasta, Jyväskylästä, Ylivieskasta ja Kajaanista.
12.-13.9.2020 Jyväskylässä järjestettävän alueleirin ohjaa Jukka Mikkonen (2. dan, Kushin-Kan). Leirin isännöi Jigotai Kickboxing. Ilmoittauminen on nyt avoinna.
Espoon alueleirin ohjaa Espoon Kehähaiden valmentaja ja Suomen Potkunyrkkeilyliiton puheenjohtaja Petteri Maunu (6. dan). Ilmoittautuminen on nyt auki.
7.11.2020 Järvenpään Kehäkarhujen järjestämässä Ring Night 2 -tapahtumassa kehään nousee hallitsevia potkunyrkkeilyn maailmanmestareita.
Potkunyrkkeilyn SM-kilpailut isketään 5.-6. syyskuuta Espoossa. Suomenmestaruudet piti alunperin ratkoa jo maaliskuun lopussa, mutta kisat jouduttiin perumaan koronaviruksen takia.
14.3. pidettäväksi suunnitellun mutta koronarajoitusten takia peruutetun arvostelutuomarikoulutuksen uusi ajankohta on lauantai 27.6. Ilmoittautuminen on nyt auki.
Suomen Potkunyrkkeilyliitto käynnistää koulutus-, leiri- ja harjoitustoimintansa 1.6.2020 alkaen noudattaen viranomaisten voimassa olevia suosituksia ja määräyksiä.
WAKO on vahvistanut, että marraskuussa käytävissä MM-kilpailuissa on poikkeustilanteen takia käytössä sovelletut ikärajasäännöt. Kilpailujen lykkäyksestä huolimatta ratkaisevana päivämäärärajana pidetään yhä 21.8.2020, joka oli alkuperäinen nuorten MM-kilpailujen alkamispäivä.
RSS ATOM