Suomen Potkunyrkkeilyliitto

« aihelistaan

Finnish Open


 • nimimerkki

  Epätietoinen

  21.1.2018 klo 21:47
  Hei! Onko Finnish Openeihin liittyen tulossa jotakin lisäinfoa / mainostusta liiton foorumeille / sos.mediaan mm. yleisön näkökulmasta? Esim. ketä odotettavissa eri sarjoihin ja mitä maksaa sisäänpääsy jne...

 • nimimerkki

  Petteri

  22.1.2018 klo 11:14
  Hei!

  Ottelut alkavat klo 14 ja sisäänpääsymaksu on 10 euroa. Turkmenistanista tulossa 15 hengen joukkue ja vaihtavat sarjoja, jos omassa sarjassa ei tule ottelua. Kaikki ottelut viedään läpi yhden päivän aikana. Kussakin sarjassa on maksimissaan neljä ottelijaa ja ensin käydään välierät, sitten suorat finaalit ja lopuksi niiden sarjojen finaalit, joissa on käyty välieriä.

  Otteluita näyttäisi olevan tulossa ainakin näihin sarjoihin:

  K1 A-52
  GURBANGELDIYEVA AYGOZEL, Turkmenistan
  AL-SAFFU NOORA, GB Gym
  BAHRAMOVA SAYYARA, Turkmenistan

  K1 -56
  HONKONEN ESSI, Jigotai
  HARTIKAINEN HANNA-RIIKKA, Tampereen Ju-jutsukoulu

  K1 -70
  HÄNNINEN MIRJAM, Vantaan KK
  NILSSON ELIN, Östersunds Kampsportsförening, Ruotsi
  HAVU NINA, Porin Kamppailu-urheilukeskus
  JORAKULIYEVA GULZADA, Turkmenistan

  K1 A-71
  UUSTALU ANDI, Team Uustalu, Viro
  AKYYEV AKMYRAT, Turkmenistan

  K1 -60
  PAYANOV YAZBERDI, Turkmenistan
  LAWRENCE KOREDE, Tuusulan Nyrkkeilyseura
  TAGANGYLYJOV CHARYGYLYCH, Turkmenistan

  FC -63.5
  ABDYYEV GADAM, Turkmenistan
  SAARIKANGAS TINO, Espoon Kehähait
  SYLABOV PYGY, Turkmenistan

  K1 -75
  GURBANOV MUHAMMET, Turkmenistan
  KORHONEN TOMMI, Jigotai

  K1 -81
  HIETANEN JESSE, Kushin-Kan
  JUMAKULYYEV AZAMAT, Turkmenistan
  SAVOLAINEN TOMMI, Tuusulan Nyrkkeilyseura
  UKKONEN SIMO, Kotka Thaiboxing Club

 • nimimerkki

  KB

  28.1.2018 klo 14:59
  Tuloksia?

 • nimimerkki

  Andy

  28.1.2018 klo 17:41

 • nimimerkki

  Epätietoinen

  28.1.2018 klo 21:23
  Haluaisin herättää keskustelua:

  Nyt kun kilpailut on käyty, niin olisiko hyvä pohtia miksi "Suomen suurimmasta kansainvälisestä turnauksesta" tulikin osallistujamäärältään salikisoja vastaavat skabat?

  Eikö v.2018 olisi aiheellista, että lajiliitot (lue: potku- ja thainyrkkeily) olisivat vähintään tietoisia tai jopa keskustelisivat keskenään ainakin kauden isoimmista kansallisista turnauksista ja kilpailuista. Nyt esim. viime vuodesta poiketen Finnish Openiin ei osallistunut ainuttakaan thainyrkkeilijää, koska SM-kilpailut ovat viikon kuluttua.

  Lisäksi v.2018 erinäisten kilpailuiden markkinointiin luulisi kannattavan panostaa eri kanavien kautta, jotta muutenkin niin marginaalisena lajina saisimme lisättyä näkyvyyttä ja tunnettavuutta edes omiemme keskuudessa? Tässä ei muutama ottelulinkki pari päivää ennen kilpailuja lämmitä kovin syvälle.

  Kuten nimimerkki "KB" kyseli, niin erityisesti turnauksissa otelleiden arvostamiseksi (sekä muiden asioista kiinnostuneiden informoimiseksi) olisi varmasti mukavaa, että tulokset tuotaisiin esille liiton eri foorumeilla muutenkin kuin monen klikkauksen takana olevien linkkien kautta.

  Onneksemme Turkmenistan toi jälleen ison joukkueen mukanaan, mikä mahdollisti tanssiparit edes kouralliselle ottelijoita. Nämä vain ihan yleisinä kehittämisehdotuksina tulevaisuutta ajatellen.

 • nimimerkki

  Andy

  28.1.2018 klo 22:57
  Finnish Openin päivämäärä on ainakin ollut tiedossa huomattavan paljon ennen thainyrkkeilyn SM-kisoja.

 • nimimerkki

  Ihmettelijä

  29.1.2018 klo 15:43
  Hieman ihmettelen minäkin minkä takia tapahtuman markkinointi potentiaaliselle yleisöllekin oli niin minimaalista ja se vähäkin mitä tehtiin tuli viime tingassa (=muutama video viime vuodelta). Näitä tulisi promota paljon aktiivisemmin varsinkin, kun on niin marginaali laji kyseessä kuten Epätietoinen totesi. Sellaisena kb tulee myös pysymäänkin jos tapahtumia ei haluta mainostaa ja houkutella ihmisiä tutustumaan lajiin. Lisäksi 10e:n pääsymaksulla yhden päivän tapahtumasta hinnoitellaan suuri osa näistä vähäisistäkin katsojista pois, ikävä kyllä. Ymmärrän että hallin vuokra ym. eivät ole ilmaisia, mutta se raha kannattaisi saada jostain muualta.

  Nykyään mainostaminenkin on erittäin helppoa ja halpaa mm. eri some-kanavissa, joten ainakaan budjetin ja/tai ajanpuutetta on vaikea uskoa. Ja tuskinpa ottelijoistakaan on mukava tanssahdella tyhjässä hallissa, jossa vallitsee suorastaan nolo hiljaisuus. Varsinkaan niiden jotka saapuvat paikalle vieraista maista.

  Toivottavasti tätäkin asiaa pohditaan jatkossa enemmän!

 • nimimerkki

  Kiitos

  29.1.2018 klo 16:11
  Matsit oli hyviä ja kymppi oli tosi edullinen hinta. Kiitos!

  Finnish Open on ennen kaikkea suomalaisille kilpailijoille suunnattu tapahtuma, jossa voi hakea kv kokemusta ilman, että pitää lähteä ulkomaille. On aivan ymmärrettävää, että suomalaiset aloittelevat kilpailijat eivät tapahtumaan osallistu, ensin pitää hakea pohjaa salikisojen kautta. Markkinointiin on varmasti otettu tietoinen linja, ymmärtääkseni tapahtuman järjestäjillä on kyllä kokemusta isompienkin kinkereiden onnistuneesta järjestämisestä.

 • nimimerkki

  Kahvi

  29.1.2018 klo 16:25
  Myös kahvi oli hyvää ja maksoi vain euron kuppi. Näitä lisää!

 • nimimerkki

  Epätietoinen

  29.1.2018 klo 21:58
  Epäilemättä matsit olivat hyviä, mutta pointtina oli se, että niitä oli suhteettoman vähän verraten alkuperäiseen ajatukseen/mielikuvaan Suomen suurimmasta kansainvälisestä turnauksesta.

  Siitä huolimatta että kahvi oli hyvää ja maksoi vain euron, niin kyllä tässä pääsi käymään niin, että moni Suomen "ykkösrivin" potkunyrkkeilijä jäi ilman vastustajaa ja ilman tavoitteena ollutta kansainvälistä kokemusta.

  Sen toki ymmärtää, ettei aloittelevat ottelijat osallistu sankoin joukoin tällaiseen turnaukseen, mutta onhan meillä paljon tähän soveltuvia kokeneita urheilijoita. Nyt ei näkynyt ja useat alunperin ilmoittautuneetkin jäivät nuolemaan tyhjiä sarjoja.

  Täytyy vielä ihmetellä, jos todellakin v.2018 tietoinen markkinointi tarkoittaa sitä, ettei taphtumaa rummuteta hyvissä ajoin ennen h-hetkeä kaikkien mahdollisten kanavien kautta.

 • Petteri Maunu

  30.1.2018 klo 07:52
  Palaute otetaan nöyränä ja kiitollisena vastaan. Seuraavan Finnish Openin osalta vastuita ei ole vielä jaettu, joten halukkaita kisajärjestäjiä ja/tai kisojen työryhmään osallistumisesta kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä liiton hallitukseen. Tehdään yhdessä paremmin!
« aihelistaan

Tämä aihe on lukittu eikä siihen voi vastata.