KOULUTUSTOIMINTA

Koulutussivuilta löydät tietoja Potkunyrkkeilyliiton koulutuksista.

 

Koulutusvaliokunnan yhteystiedot löydät täältä.

 

OHJAAJA- JA VALMENTAJAKOULUTUS

Suomen Potkunyrkkeilyliitolla on parhaillaan menossa kolmivuotinen ohjaaja- ja valmentajakoulutusten uudistusprojekti. Projektin myötä koulutusjärjestelmä viedään valtakunnallisen valmentaja- ja ohjaajakoulutusmallin (VOK) mukaiseksi siten, että potkunyrkkeilyllä on omat I-tason, II-tason ja III-tason koulutukset. Ensimmäinen uusittu I-tason koulutus pidettiin syksyllä 2016. Koulutus koostuu ennakkotehtävistä, yhden viikonlopun lähijaksosta sekä etätehtävistä.

Ensimmäinen uusittu II-tason koulutus on pidetty vuonna 2017 ja se järjestetään seuraavaksi vuonna 2018. III-tason koulutus pidetään vuonna 2019. III-tason suorittamisen jälkeen on mahdollista hakeutua ammattivalmentajakoulutukseen.

I-tason koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet yksittäisen potkunyrkkeilyharjoituksen menestyksekkääseen läpivientiin. II-tason koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet urheilijan vuosisuunnitelman laatimiseen. III-tason koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet potkunyrkkeilyn huippusuorituksen suunnitteluun laji- ja urheilija-analyysin kautta.

Lisätietoja VOK-mallin mukaisista kaikkien lajien yhteismitallisista valmentaja- ja ohjaajakoulutuksista:
http://www.sport.fi/huippu-urheilu/kouluttajat/vok-tyokalu