Lisenssin maksu

Lisenssi hankitaan netistä osoitteesta suomisport.fi. Siirry hankkimaan:
      > LISENSSI


*    *    *    *    *    *    *    *    *    *
 Voit kirjautua palveluun joko puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella. Tarkemmat toimintaohjeet löydät palvelusta, jossa prosessi etenee ohjatusti.

Esimerkiksi syötettyäsi puhelinnumerosi kirjautumissivulla, saat teksitivestinä kertakäyttöisen salasanan, jolla pääset kirjautumaan palveluun. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla sinun tulee täyttää rekisteröitymistiedot.

Kohdasta Osta lisenssi pääset ostamaan lisenssin.

1. Kirjoita hakukenttään lajiksi Potkunyrkkeily ja valitse seuraavaksi Potkunyrkkeilylisenssi.

2. Valitse seuraavaksi seurasi.

3. Valitse vakuutus. Mikäli sinulla on joku muu voimassaoleva potkunyrkkeilyn kattava vakuutus, valitse "Olen jo hankkinut vakuutukseni muualta", tällöin sinun pitää myös syöttää vakuutusyhtiön nimi ja vakuutuksen numero sekä varautua tarvittaessa esittämään ajantasainen todistus vakuutuksen voimassaolosta kilpailujen yhteydessä.

4. Tämän jälkeen pääset tarkistamaan, että olet valinnut sen mitä tarvitset. Tarvittaessa pääset korjaamaan tietojasi.

5. Kun laji, seura ja lisenssi on valittu oikein, voit jatkaa maksamiseen klikkaamalla linkkiä "Hyvältä näyttää, jatketaan maksamiseen".

6. Valitse maksutapa ja suorita maksu. Maksun saajana näkyy Suomen Maksuturva.

7. Maksettuasi laskun saat sähköpostiviestin, jossa näkyy maksun tiedot. Sähköpostin lähettäjänä näkyy noreply@suomisport.fi. Sähköpostissa on myös linkki vakuutusehtoihin. Maksettu lisenssi näkyy myös Suomisportin henkilökohtaisissa profiilitiedoissasi.

Huom! B-lisenssi on tarkoitettu niille, jotka ovat 1.9.2018 alle 19-vuotiaita. Sitä vanhemmille harrastajille on H-lisenssi ja kilpailijoille A-lisenssi.

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *
HUOM: Lisenssin maksamisesta ei toimiteta erillistä todistusta tai korttia. Jos sinulla on tarvetta todistaa lisenssisi voimassaolo, säilytä maksustasi tosite (esim. tuloste verkkopankistasi tai pankkiautomaatin kuitti), jota voit pitää vaikkapa lajipassisi muovitaskussa.

Lisenssinsä maksaneiden tietoja ylläpidetään suomisport-palvelussa.