Peruskurssilisenssit

Peruskurssien lisenssivakuutus 2019 alkaen

Suomen Potkunyrkkeilyliitto tarjoaa potkunyrkkeilyn peruskurssille osallistuville ilmaisen lisenssivakuutuksen kurssin alusta vyökokeeseen asti, kuitenkin korkeintaan 10 viikon ajalle. Vakuutuksen voimassaolo edellyttää, että vakuutuksenottaja on maksanut peruskurssin liiton jäsenseuralle ja että liiton jäsenseura on hoitanut jäsenmaksuvelvoitteensa liitolle. Vakuutus ei kata eri lajien yhteiskursseja, eikä kilpailuja sekä sparri-ja otteluharjoituksia.

Miten hankit peruskurssilisenssin seurasi peruskurssille (ohjeet Suomisport-seurakätyttäjälle):

1. Suomisport-seurakäyttäjä ilmoittaa järjestösihteerille peruskurssin alkamis- ja loppumisajankohdan sekä vyökokeen päivämäärän ja vyökokeen pitäjän. (ota yhteyttä toimisto@kickboxing.fi)

2. Järjestösihteeri perustaa ”Peruskurssit 2019”-meriittiryhmään omina meriitteinään seurakohtaisesti peruskurssit ja niiden päättymispäivät vyökokeen mukaan, kuitenkin max 10 viikkoa. Esim. "EKH 2019/1 peruskurssilisenssi ja vakuutus".

3. Suomisport-seurakäyttäjä valitsee Suomisport-palvelussa kohdan Myönnä meriittejä ja klikkaa Lähetä meriitti liikkujalle, joka ei ole organisaatiossasi. Seuraavaksi seurakäyttäjä syöttää omiin kenttiinsä peruskurssilaisen etunimen, sukunimen ja sähköpostiosoitteen sekä valitsee myönnettävien meriittien alasvetovalikosta kurssin, jolle henkilö osallistuu. Meriittilistassa näkyy muidenkin liiton jäsenseurojen kursseja ja seurakäyttäjän tulee olla tarkkana, että valitsee oikean kurssin, koska virheellisen meriitin pääsee tällä hetkellä poistamaan vain koko palvelun pääkäyttäjä. Kenttään Meriitin myöntäjän käyttäjätunnus tulee jo oletusarvoisesti seurakäyttäjän käyttäjätunnus, joten sitä ei tarvitse erikseen kirjoittaa. Kohta Meriitin myöntäjä jätetään tyhjäksi. Kohtaan Meriitin myöntämispäivä kirjataan kurssin alkamispäivä. Lopuksi seurakäyttäjä klikkaa Myönnä meriitti.

4. Kurssilaiselle lähtee Suomisport-palvelusta sähköposti, jonka lähettäjänä näkyy noreply@suomiport.fi ja otsikkona näkyy henkilön etunimi sekä ”sinulle on myönnetty uusi kortti!”, esimerkiksi ”Sari, sinulle on myönnetty uusi kortti!”, josta hänen pitää käydä hyväksymässä meriitti klikkaamalla sähköpostissa tullutta linkkiä. Kurssilaisen pitää myös samalla tallentaa Suomisportin profiiliinsa loput tiedot.

KUVALLISET STEP-BY-STEP OHJEET TÄHÄN LÖYDÄT TÄSTÄ

5. Liitto raportoi tiedot vakuutuksenottajista sekä hoitaa vakuutusmaksujen tilityksen OP-vakuutukselle