Oulun Kickboxing

Oulun Kickboxing ry on Oulun vanhin potkunyrkkeilyseura. Olemme edistäneet potkunyrkkeilyä Oulussa jo vuodesta 1993, jolloin seura perustettiin Oulun Thai-/kickboxing –nimellä. Vuonna 1996 seuran nimi vaihtui yksinkertaisempaan Oulun Kickboxingiin.

Seuramme perusajatus ja lähtökohta kaikelle toiminnalle on ystävällinen ja reipas asenne niin treeneissä, kuin niiden ulkopuolellakin. Harjoituksissa ei vetäjiä tarvitse jännittää tai erityisesti kumarrella, vaan asiallinen käytös riittää molempien osapuolten välisen kunnioituksen osoittamiseksi. Rentouden ja reilun hengen korostamiseksi emme pidä vöitä treeneissä, vaan potkunyrkkeilyhousut pysyvät oikein hyvin jaloissa niissä olevalla resorilla.

Edellytämme harrastajiltamme hyvää käytöstä myös salin ulkopuolella ja vankat epäilyt taitojen väärinkäytöstä ym. asiattomasta käytöksestä johtavat nopeasti ko. henkilön ojentamiseen, vakavissa tapauksissa erottamiseen. Ennen kaikkea odotamme vetäjiemme toimivan esimerkillisesti niin treeneissä, kuin niiden ulkopuolellakin.

Koulutamme ohjaajiamme jatkuvasti, eräät vetäjämme ovat käyneet hakemassa uusia oppeja mm. Ruotsista, Hollannista sekä Thaimaasta saakka. Lisäksi leireillä, joita järjestämme salillamme tavallisesti kaksi vuodessa, on merkittävä rooli. Pyrimme myös lähettämään edustuksen liiton suurleireille. Myös harrastajat ovat enemmän kuin tervetulleita kaikille leireille, sillä alan huippuosaajilta saa varmasti paljon uutta näkemystä ja hyviä vinkkejä oman osaamisensa kehittämiseen. Harjoituksissa sivutaan silloin tällöin vaihtelun vuoksi Thainyrkkeilyn tekniikoita ja viime vuosina olemme harjoitelleet myös K-1 –sääntöjen mukaisia otteita.

OKB:n harjoitukset pidetään omalla salilla Hiukkavaarassa, joten halukkailla on mahdollisuus harjoitella myös ohjattujen harjoitusaikojen ulkopuolella. Järjestämillämme leireillä on vieraillut mm. seuraavia potku- ja thainyrkkeilyn nimiä, kuten Fred Royers, Jonny Andreasson, Pasi Rantala, Petri Reima, Mathias Klockars jne.
 

Lisätietoja:

Puheenjohtaja: Markus Pihlajisto, 050-320 6625
Varapj: Juha-Matti Runtti
Email: info@oulunkickboxing.fi
Internet: www.oulunkickboxing.fi