Talvileiriltä uusia tuulia

Suomen Potkunyrkkeilyliiton valtakunnallinen talvileiri pidettiin 3.-4. helmikuuta Espoossa Suomen Kamppailuopistolla. Leirin ohjasi Miodrag Jotic Serbiasta.

Leirin ensimmäinen harjoitus oli puhtaasti tekniikkaharjoitus ilman suojia. Muut harjoitukset vedettiin suojilla ja tempokin oli ensimmäistä harjoitusta kovempi. Leirillä harjoiteltiin etenkin polvi- ja vartalopotkujen torjuntoja sekä vastahyökkäyksiä. Polvipotkuihin harjoiteltiin kolmea eri torjuntaa. Kaikkia torjuntoja seurasi välitön vastahyökkäys.

Leirillä oli liki 70 harjoittelijaa 13 eri seurasta. Leirin suurin seura oli isäntäseurana toiminut Espoon Kehähait, joka osallistui leirille 22 harrastajan voimin. Seuraavaksi suurin seura oli Jyväskylän Sportfighters, joka marssitti lauteille peräti 10 harrastajaa. Harjoittelijat olivat tyytyväisiä leirin antiin.

Leirin yhteydessä suoritettiin myös vöitä, kun Espoon Kehähaiden Tino Saarikangas suoritti ruskean vyön, Valkeakosken Heracleksen Esa Rajala sinisen ja Kachi-kan Mikkelin Elsa Närhi suoritti oranssin vyön. Vyökokeet otti vastaan Petteri Maunu ja Anne Katas.