Näin ostat

Lisenssi ja mahdollinen siihen liittyvä lisenssivakuutus hankitaan Suomisport-palvelusta osoitteesta suomisport.fi. Lisenssivakuutus on aina yhteydessä voimassa olevaan lisenssiin, eikä pelkkää vakuutusta voi siis hankkia Suomisportin kautta.

Mikäli sinulla on oma potkunyrkkeilyn kattava tapaturmavakuutus, voit hankkia pelkän linsenssin ilman vakuutusta.

Lisenssi- ja vakuutuskausi

Lisenssikausi on vuoden mittainen: 1.1-31.12. Lisenssi on voimassa vasta, kun se on maksettu!

Seuraavan kauden lisenssit ja lisenssivakuutukset ovat ostettavissa jo joulukuusta alkaen, mutta huomioithan, että ne tulevat voimaan vasta tammikuun 1. päivä, kun lisenssikausi alkaa. Jos ostat linsessin ja lisenssivakuutuksen kyseisen lisenssikauden jo alettua, tulevat ne voimaan maksupäivänä klo 24:00. Säilytä maksutosite, josta käy ilmi maksuaika.

Jos maksat lisenssin vasta kilpailua edeltävällä viikolla, niin ota kisapaikalle mukaan kuitti maksusta sekä vakuutustodistus, mikäli olet hankkinut vakuutuksettoman lisenssin.

Ohjeet lisenssin ostoon Suomisportissa

Voit kirjautua palveluun joko puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella. Tarkemmat toimintaohjeet löydät palvelusta, jossa prosessi etenee ohjatusti.

Esimerkiksi syötettyäsi puhelinnumerosi kirjautumissivulla, saat teksitivestinä kertakäyttöisen salasanan, jolla pääset kirjautumaan palveluun. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla sinun tulee täyttää rekisteröitymistiedot.

Kohdasta ”Osta” pääset ostamaan lajilisenssin.

  1. Kirjoita hakukenttään lajiksi Potkunyrkkeily ja valitse seuraavaksi Potkunyrkkeilylisenssi.
  2. Valitse seuraavaksi seurasi.
  3. Valitse vakuutus. Mikäli sinulla on joku muu voimassaoleva potkunyrkkeilyn kattava vakuutus, valitse ”Olen jo hankkinut vakuutukseni muualta”, tällöin sinun pitää myös syöttää vakuutusyhtiön nimi ja vakuutuksen numero sekä varautua tarvittaessa esittämään ajantasainen todistus vakuutuksen voimassaolosta kilpailujen yhteydessä.
  4. Tämän jälkeen pääset tarkistamaan, että olet valinnut sen mitä tarvitset. Tarvittaessa pääset korjaamaan tietojasi.
  5. Kun laji, seura ja lisenssi on valittu oikein, voit jatkaa maksamiseen klikkaamalla linkkiä ”Hyvältä näyttää, jatketaan maksamiseen”.
  6. Valitse maksutapa ja suorita maksu. Maksun saajana näkyy Suomen Maksuturva.
  7. Maksettuasi laskun saat sähköpostiviestin, jossa näkyy maksun tiedot. Sähköpostin lähettäjänä näkyy noreply@suomisport.fi. Sähköpostissa on myös linkki vakuutusehtoihin. Maksettu lisenssi näkyy myös Suomisportin henkilökohtaisissa profiilitiedoissasi.

HUOM: Lisenssin maksamisesta ei toimiteta erillistä todistusta tai korttia. Jos sinulla on tarvetta todistaa lisenssisi voimassaolo, säilytä maksustasi tosite (esim. tuloste verkkopankistasi), jota voit pitää vaikkapa lajipassisi muovitaskussa.

Lisenssit peruskurssilaisille

Potkunyrkkeilyn peruskurssilaisille on tarjolla kaksi eri lisenssivaihtoehtoa. Peruskurssilisenssit eivät sisällä vakuutusta. Seurakäyttäjä, lue lisää peruskurssilisensseistä ja niiden hankkimisesta täältä.

Tietojen käsittely

Lisenssinsä maksaneiden tietoja ylläpidetään Suomisport-palvelussa. Henkilötietojen käsittely tapahtuu Suomessa Olympiakomiteassa sekä Suomen Potkunyrkkeilyliitossa ja sen jäsenseuroissa niiden toimesta, joille on myönnetty järjestelmän käyttöoikeus. Tietoja käytetään liikkujien ja urheilijoiden kilpailuoikeuksien, jäsenyyksien, tapahtumien ja meriittien hallintaan.