Peruskurssilisenssit

Peruskurssilisenssi ja -vakuutus

Suomisportissa on tarjolla kaksi potkunyrkkeilyn peruskurssilisenssiä:

1. Potkunyrkkeilyn peruskurssilisenssi
 • lisenssin hankkii seurakäyttäjä (kts. ohjeet alta)
 • liikkuja voi yhdistää siihen peruskurssivakuutuksen
2. Peruskurssilisenssi ilman vakuutusoikeutta
 • lisenssin hankkii liikkuja itse
 • lisenssiin ei voi yhdistää peruskurssivakuutusta

Molemmat lisenssit maksavat 3 euroa. Ne ovat voimassa 70 päivää.  Ne oikeuttavat osallistumaan Suomen Potkunyrkkeilyliiton vyökoesääntöjen mukaiselle keltaiseen vyöhön tähtäävälle potkunyrkkeilyn peruskurssille ja keltaisen vyön kokeeseen sekä osallistumaan alueleirille, mikäli peruskurssilainen osallistuu alueleirillä  keltaisen vyön kokeeseen. Peruskurssilisenssi ei oikeuta kilpailemiseen.

Peruskurssivakuutus

Peruskurssivakuutuksen voi hankkia, kun lisenssivaihtoehdoksi on valittu Potkunyrkkeilyn peruskurssilisenssi. Vakuutus maksaa aikuisille 30 euroa ja junioreille 12 euroa. Voimassaolo edellyttää, että vakuutuksenottaja on maksanut peruskurssin liiton jäsenseuralle ja että liiton jäsenseura on hoitanut jäsenmaksuvelvoitteensa liitolle. Vakuutus kattaa vain Suomen Potkunyrkkeilyliiton keltaisen vyön kokeeseen päättyvät peruskurssit ja alueleirin, jossa peruskurssilainen on suorittamassa vyökoetta. Vakuutus ei kata eri lajien yhteiskursseja eikä kilpailuja tai sparri- ja otteluharjoituksia.

Peruskurssivakuutuksen vakuutusehdot löytyvät materiaalisalkusta.

Seurakäyttäjä, näin  hankit peruskurssilisenssin seurasi peruskurssilaisille

 1. Varmista, että sinulla on seurasi seurakäyttäjäoikeudet Suomisportissa (mikäli näin ei ole, ota yhteyttä liittosihteeriin).
 2. Kirjaudu Suomisporttiin ja klikkaa yläpalkista Ostamaan-linkkiä. Valitse Lisenssejä/pelipasseja liikkujille. Hae lajisi -hakukentästä on valittava Potkunyrkkeily.
 3. Valitse Potkunyrkkeilyn peruskurssilisenssi. Näppäile Milloin haluat liikkujien lisenssin/pelipassin tulevan voimaan? -kenttään kurssin alkupäivämäärä. Varmista tämän jälkeen, että lisenssiostokset ovat oikealle seuralle. Tämän jälkeen valitse ostettavaksi myös Potkunyrkkeilyn peruskurssivakuutus.
 4. Suomisport kysyy sinulta tämän jälkeen, kenelle olet ostamassa lisenssejä. Tässä vaiheessa, jos peruskurssilaisilla on jo Suomisport-tunnukset luotuna (tämä on suositeltava vaihtoehto), voit etsiä heidät sukunimellä ja Sport-ID:llä. Mikäli heillä ei vielä ole tunnuksia, voit lisätä heidät uusina liikkujina joko yksitellen tai tuomalla tiedot Excel-taulukolla. Suomisport antaa tässä vaiheessa ohjeet näihin toimenpiteisiin. Huomaathan, että sinulla on oltava tiedossa liikkujan
  • etunimi
  • sukunimi
  • henkilötunnus
  • puhelinnumero
  • lähiosoite
 5. Kun olet syöttänyt tarvittavat tiedot, valitse Liikkujat valittu, eteenpäin.
 6. Kun lisenssivakuutukset on maksettu ja aktivoitu, ilmoita myös liittosihteerille (toimisto@kickboxing.fi) lisenssiostotapahtumasta sekä peruskurssin keltaisen vyön kokeen ajankohta sekä kokeen pitäjän nimi. Liitto raportoi tiedot vakuutuksenottajista sekä hoitaa vakuutusmaksujen tilityksen OP-vakuutukselle.
 7. Peruskurssilisenssi on voimassa 70 päivän ajan. Kun henkilö peruskurssin päätteeksi hankkii samalle kalenterivuodelle tavallisen lajilisenssin, hän saa siitä 3 € alennuksen.