Peruskurssilisenssi

Peruskurssien lisenssivakuutus

Suomen Potkunyrkkeilyliitto tarjoaa potkunyrkkeilyn peruskurssille osallistuville ilmaisen lisenssivakuutuksen kurssin alusta vyökokeeseen asti, kuitenkin korkeintaan kymmenen viikon eli 70 päivän ajaksi.

Peruskurssivakuutuksen vakuutusehdot löytyvät materiaalisalkusta.

Peruskurssilisenssit hankkii seura. Vakuutuksen voimassaolo edellyttää, että vakuutuksenottaja on maksanut peruskurssin liiton jäsenseuralle ja että liiton jäsenseura on hoitanut jäsenmaksuvelvoitteensa liitolle. Vakuutus kattaa vain Suomen Potkunyrkkeilyliiton keltaisen vyön kokeeseen päättyvät peruskurssit. Vakuutus ei kata eri lajien yhteiskursseja eikä kilpailuja tai sparri- ja otteluharjoituksia.

Seura maksaa peruskurssilisenssejä hankkiessaan Suomisportin hallinnollisen maksun 3 €/lisenssivakuutus (1,5 €/lisenssi ja 1,5 €/vakuutus).

Näin  hankit peruskurssilisenssin seurasi peruskurssilaisille

 1. Varmista, että sinulla on seurasi seurakäyttäjäoikeudet Suomisportissa (mikäli näin ei ole, ota yhteyttä liittosihteeriin).
 2. Kirjaudu Suomisporttiin ja klikkaa yläpalkista Ostamaan-linkkiä. Valitse Lisenssejä/pelipasseja liikkujille. Hae lajisi -hakukentästä on valittava Potkunyrkkeily.
 3. Valitse Potkunyrkkeilyn peruskurssilisenssi. Näppäile Milloin haluat liikkujien lisenssin/pelipassin tulevan voimaan? -kenttään kurssin alkupäivämäärä. Varmista tämän jälkeen, että lisenssiostokset ovat oikealle seuralle. Tämän jälkeen valitse ostettavaksi myös Potkunyrkkeilyn peruskurssivakuutus.
 4. Suomisport kysyy sinulta tämän jälkeen, kenelle olet ostamassa lisenssejä. Tässä vaiheessa, jos peruskurssilaisilla on jo Suomisport-tunnukset luotuna (tämä on suositeltava vaihtoehto), voit etsiä heidät sukunimellä ja Sport-ID:llä. Mikäli heillä ei vielä ole tunnuksia, voit lisätä heidät uusina liikkujina joko yksitellen tai tuomalla tiedot Excel-taulukolla. Suomisport antaa tässä vaiheessa ohjeet näihin toimenpiteisiin. Huomaathan, että sinulla on oltava tiedossa liikkujan
  – etunimi
  – sukunimi
  – henkilötunnus
  – puhelinnumero
  – lähiosoite
 5. Kun olet syöttänyt tarvittavat tiedot, valitse Liikkujat valittu, eteenpäin.
 6. Kun lisenssivakuutukset on maksettu ja aktivoitu, ilmoita myös liittosihteerille (toimisto@kickboxing.fi) lisenssiostotapahtumasta sekä peruskurssin keltaisen vyön kokeen ajankohta sekä kokeen pitäjän nimi. Liitto raportoi tiedot vakuutuksenottajista sekä hoitaa vakuutusmaksujen tilityksen OP-vakuutukselle.
 7. Peruskurssilisenssi on voimassa 70 päivän ajan. Kun henkilö peruskurssin päätteeksi hankkii samalle kalenterivuodelle tavallisen lajilisenssin, hän saa siitä 1,50 € alennuksen.