Potkunyrkkeilypassi

Mikä on potkunyrkkeilypassi?

Potkunyrkkeilypassi on lajipassi, joka tulee olla jokaisella potkunyrkkeilyn harrastajalla viimeistään keltaisen vyön kokeeseen mentäessä. Lajipassiin kirjattava vyökoesuoritus on ainoa virallinen todiste suoritetusta kokeesta. Lajipassiin kirjataan myös mm. lääkärintarkastukset ja ottelut. Passi vaaditaan vyökokeissa sekä liiton järjestämissä koulutuksissa, seminaareissa, kilpailuissa ja leireillä.

Miten hankin passin?

Passin saat hankittua seurasi passivastaavalta. Seura veloittaa passista harrastajilta 25 €. Passiin tarvitaan valokuva ja seuran allekirjoitus.

Mikäli seurassasi ei ole passivastaavaa, voit tilata yksittäisen passin myös suoraan Suomen Potkunyrkkeilyliitosta. Tällöin passin hinta on 25 € + toimituskulut 5 €, yhteensä 30 €. Yksittäistä passia varten on liiton toimistolle toimitettava postitse passin tilauslomake (tulostettava pdf), passivalokuva sekä maksutosite. Huom. passi on maksettava jo tilausta tehtäessä Suomen Potkunyrkkeilyliiton tilille ja maksun viestiksi tulee laittaa ”lajipassi” sekä henkilön nimi. Tosite passin maksusta tulee liittää passin tilauslomakkeen mukaan.
Tarkista ensin, voitko hankkia passin seurasi kautta.