Potkunyrkkeilypassi

Mikä on potkunyrkkeilypassi?

Potkunyrkkeilypassi on lajipassi, joka jokaisella potkunyrkkeilyn harrastajalla tulee olla viimeistään keltaisen vyön kokeeseen mentäessä. Lajipassiin kirjattava vyökoesuoritus on ainoa virallinen todiste suoritetusta kokeesta. Lajipassiin kirjataan myös muun muassa leirit, koulutukset, lääkärintarkastukset ja ottelut. Passi vaaditaan vyökokeissa sekä liiton järjestämissä koulutuksissa, seminaareissa, kilpailuissa ja leireillä.

Miten hankin passin?

Passi hankitaan oman seuran passivastaavalta. Seura veloittaa passista harrastajilta 25 €. Passiin tarvitaan valokuva ja seuran allekirjoitus.

Mikäli seurassa ei ole passivastaavaa, voi yksittäisen passin tilata myös suoraan Suomen Potkunyrkkeilyliitosta. Tällöin passin hinta on 25 € + toimituskulut 5 €, yhteensä 30 €. Yksittäistä passia varten on liiton toimistolle toimitettava postitse passin tilauslomake (tulostettava pdf), passivalokuva sekä maksutosite. Passi on maksettava jo tilausta tehtäessä Suomen Potkunyrkkeilyliiton tilille FI06 8000 1670 2595 64 ja maksun viestiksi tulee laittaa ”lajipassi” sekä henkilön nimi. Tosite passin maksusta tulee liittää passin tilauslomakkeen mukaan.

Tarkistahan aina ensin, voitko hankkia passin seurasi kautta.

Huom! Passin hankkijalla tulee olla voimassa oleva Suomen Potkunyrkkeilyliiton lajilisenssi.