Liitolla tapahtumarikas viime viikonloppu

Liitolla oli hyvin tapahtumarikas viime viikonloppu jonka aikana järjestettiin vyötekniikkaleiri Hämeenlinnassa, potkunyrkkeilyleiri Seinäjoella, polkaistiin käyntiin 2-tason valmentajakoulutus ensimmäisen lähijakson merkeissä ja pidettiin liiton hallituksen kokous, jossa tehtiin päätöksiä liittyen tuleviin kisoihin ja liiton viestintään.

Sunnuntaina 27.5. pidetyssä liiton hallituksen kokouksessa tehtiin tärkeitä päätöksiä liittyen tuleviin kisoihin ja liiton toimintaan. Kokouksen agendalla oli valmennusvaliokunnan ehdottamien arvokisavalintojen hyväksyminen. Lisäksi kokouksessa käsiteltiin myös hakemuksia 2019 potkunyrkkeilyn SM-kisoihin liittyen ja päätettiin liiton viestintäsuunnitelman luomisesta. Näillä päätöksillä liitto pyrkii viemään lajia eteenpäin ja mahdollistamaan mahdollisimman hyvän toimintaympäristön harrastajille, seuroille ja lajin kehittymiselle.

Järvenpäässä polkaistiin käyntiin puolestaan vuoden 2018 2-tason valmentajakoulutuksen ensimmäinen lähijakso. Lähijakso oli ensimmäinen koulutuksen neljästä, joiden lisäksi koulutukseen kuuluu muun muassa oppimistehtäviä ja vuosisuunnitelman laadinta. Monipuolinen ja hyödyllinen koulutus pätevöittää 1-tason koulutuksen ja jo valmentajana toimineet henkilöt laajat osaamisalueet ja valmennukselliset pohjatiedot omaaviksi kilpavalmentajiksi.

Lauantaina 26.5. järjestetty graduointivaliokunnan puheenjohtajan Annu Riekkolan ohjaama yksipäiväinen vyötekniikkaleiri Hämeenlinnassa Kushin-kanin isännöimänä oli kaikin puolin menestys. Osallistujia oli laajalti eri puolilta Suomea ja kiinnostus leiriä kohtaan oli merkittävää. Kaksi harjoitusta sisältäneen leirin pääteemat olivat lyönnit liikkeestä sekä liukuvat potkut.

Seinäjoella puolestaan järjestettiin kaksipäiväinen, MMA Seinäjoen isännöimä lauantaista sunnuntaihin kestänyt Leif Steniuksen ohjaama leiri. Onnistunut ja niin ikään laajalti osallistujia kerännyt leiri piti sisällään neljä eri harjoitusta, kaksi molempina päivinä. Leirin aiheena olivat yksinkertaiset ja tehokkaat potkunyrkkeilytekniikat, painotuksena etäisyyden hallinta ja tekniikat eri etäisyyksiltä vastustajan puolustuksen avaamiseen.

Kiitos kaikille koulutuksiin ja leireille osallistuneille, sekä luonnollisesti järjestäneille seuroille ja ohjaajille!