Potkunyrkkeilyn SM-kilpailut isketään Iisalmessa 2019

Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus on myöntänyt viime kokouksessaan potkunyrkkeilyn vuoden 2019 suomenmestaruuskisat NHB Iisalmen järjestettäviksi.

Kaksipäiväiset kilpailut järjestetään 16. – 17.3.2019. Iisalmessa järjestetään myös kansalliset kilpailut lauantaina 22.9.2018 jotta järjestäjät saavat kokemusta potkunyrkkeilykilpailujen järjestämisestä ja ottelijoilla on mahdollisuus tutustua tulevaan SM-tapahtumapaikkaan.

NHB Iisalmi ry. on vuonna 2006 perustettu kamppailuseura. Potkunyrkkeily on ollut Iisalmessa kovassa nosteessa viime aikoina ja saanut hyvin palstatilaa muun muassa paikallislehdessä Iisalmen Sanomissa. Suomenmestaruuskisojen tasoinen korkean luokan kisa, joka on kansallisesti erittäin merkittävä, tukee ja rakentaa nostetta entisestään. Iisalmessa ei ole ennen järjestetty potkunyrkkeilyn SM-kilpailuja.

Onnittelut NHB Iisalmelle valinnasta!