Kesän alueleiri järjestettiin Espoossa

Suomen Potkunyrkkeilyliitto järjesti viime viikonloppuna 14.-15.7. Espoossa Kehähaiden isännöimänä kesän alueleirin.

Suomen Kamppailuopistolla pidetyn leirin ohjasi lauantaina Petteri Maunu (5.dan) ja sunnuntaina Anne Katas (1.dan). Harjoitteet keskittyivät etäisyyden hallintaan ja hyökkäystaktiikoihin. Osallistujia oli yhteensä lähes kolmisenkymmentä – monipuolisesti uusista harrastajista kokeneisiin kilpaottelijoihin asti.

Leirin ilmoittautumismenettely toteutettiin ensimmäistä kertaa suoraan Suomisport-lisenssijärjestelmän kautta, jolloin niin ilmoittautuminen kuin maksun suorittaminen onnistuu osallistujien kannalta kätevästi suoraan samasta paikasta. Menettelytapa todettiiin onnistuneeksi, ja liitto tuleekin panostamaan tähän ilmoittautumistapaan myös tulevissa tapahtumissaan.

Kiitos paljon leirille osallistuneille harrastajille, järjestävälle seuralle ja ohjaajille onnistuneesta leiristä!

Liitto järjestää kesän aikana vielä Hämeenlinnassa pidettävän valtakunnallisen kesäleirin, jonka saapuu ohjaamaan serbialainen Mirodrag Jotic. Tervetuloa mukaan myös sinne!