Light Contact -leiri Tampereella viime viikonloppuna

Viime viikonloppuna Tampereella järjestettiin WAKO Light Contact -leiri. Monipuolinen leiri piti sisällään niin treenejä, koulutusta kuin kilpailutkin. Leirin isännöi Black Eagle Taekwon-Do.

Leiri sisälsi lajin moninkertaisen maailman- ja euroopanmestarin Tomaž Baradan ohjaaman leirin, WAKO Europen tuomarikomitean puheenjohtajan Sami Savon ohjaaman tuomarikoulutuksen sekä Suomen Potkunyrkkeilyliiton Light Contact -säännöin käydyt kilpailut. Osallistujia leirillä oli Helsingistä, Espoosta, Tampereelta, Oulusta, Kuopiosta, Joensuusta, Raaseporista ja Nokialta asti.

Leiri järjestettiin nyt toisen kerran ja se huipentui sunnuntaina järjestettyihin Light Contact -kilpailuihin, joissa oteltiin 19 ottelua. Ottelijoita oli 7 eri seurasta ja edustettuna oli suurin osa ITF -Taekwondon maajoukkueesta, joka näkyi myös otteluiden tasossa. Ottelut käytiin sarjoissa Pojat avoin sarja, Miehet -69kg, Miehet +69kg ja Grand Champion avoin sarja.

Leirin yhteydessä sunnuntaina järjestettiin myös Suomen Potkunyrkkeilyliiton Light Contact -tuomarikoulutus, jonka läpäisi kolme jo Taekwondossa vahvan tuomaritaustan omaavaa tuomaria. Onnittelut heille ja kiitos kaikille kilpailuissa mukana olleille tuomareille tasapuolisesti!

Kilpailuiden tulokset sarjoittain:

Pojat avoin sarja:
Leevi Ulvinen Kickboxingteam Oulu
Ukko Haverinen BlackEagle Taekwon-Do
Omar Harb BlackEagle Taekwon-Do ja Muhammad Issa BlackEagle Taekwon-Do

Miehet -69kg:
Leevi Ulvinen Kickboxingteam Oulu
Amin Modabberian Espoon Kehähait
Muhammad Issa BlackEagle Taekwon-Do

Miehet +69kg:
Antti Rintanen Järvenpään Kehäkarhut
Tino Shikongo BlackEagle Taekwon-Do
Jukka Holmen BlackEagle Taekwon-Do ja Antti Holmen BlackEagle Taekwon-Do

Grand Champion avoin sarja:
Antti Rintanen Järvenpään Kehäkarhut
Antti Holmen BlackEagle Taekwon-Do
Sami Mansikkaviita BlackEagle Taekwon-Do ja Omar Harb BlackEagle Taekwon-Do