Full Contact ja Light Contact EM-kisojen tulosseuranta

Tässä päivittyvässä uutisessa seurattiin suomalaisten EM-kisataipaletta Slovenian Mariborissa.

To 22.11.2018: Antille, Tinolle ja Akselille EM-pronssia

Antti Rintanen koki välierätappion, kun Italian Simone Barbiere voitti kaksikon kohtaamisen kaikin tuomariäänin 3-0. Rintanen laittoi hyvin kampoihin, mutta nopeakätinen Barbiere haki lyönneillään voittoon tarvittavan piste-eron. Sama italialainen koitui Antin turmioksi myös viime vuoden MM-kilpailuissa. Antille kuitenkin hienosti pronssia ensimmäisissä EM-kisoissaan!

Tino Saarikangas koki välierätappion Venäjän Iurii Fedorovia vastaan. Saarikangas haastoi venäläistä loppuun saakka, mutta hallitseva euroopanmestari oli vielä liian liukas ja vei ottelun nimiinsä kaikin tuomariäänin 3-0. Tino iski kuitenkin hienosti pronssia heti ensimmäisissä aikuisten arvokilpailuissaan!

Akseli Saurama kävi välierissä tiukan kamppailun sarjan ykkössijoitettua Venäjän Iurii Konikovia vastaan. Saurama haki räväkästi osumia, mutta joutui taipumaan tiukan taiston jälkeen pistetappioon kaikin tuomariäänin 3-0. Akseli voitti hienosti pronssia heti ensimmäisissä aikuisten arvokilpailuissaan!

Ke 21.11.2018: Suomi mitalikantaan!

Tino Saarikangas voitti Full Contactin 67-kiloisten puolivälieräottelussaan Italian Enzo Maggin kaikin tuomariäänin 3-0. Saarikangas vei kaikki erät nimiinsä ja kasvatti voittomarginaalia vielä päätöserässä. Tino saa välierissä vastaansa sarjan ykkössijoitetun, Venäjän Iurii Fedorovin. Tino Saarikangas avasi voitollaan Suomen mitalitilin näissä EM-kisoissa! Tino iskee välierissä torstaina kehässä 1 noin klo 14.48.

Antti Rintanen voitti Slovenian Dean Vucancicin kaikin tuomariäänin 3-0 Light Contactin 79-kiloisten toisen kierroksen ottelussaan. Antti haki voittoon oikeuttavat osumapisteet potkuilla ja suorilla lyönneillään. Rintanen kohtaa seuraavaksi välieräottelussaan Italian Simone Barbieren. Antti iskee välierissä torstaina tatamilla 2 noin klo 13.00.

Erika Rinne kärsi toisen kierroksen todella tasaisessa ottelussaan hajaäänitappion 2-1 sarjansa ykkössijoitetulle Norjan Thea There Naessille. Erika koitti vielä päätöserässä kiriä vastustajansa ohi, mutta kokoenut Naess piti pintansa. Norjalainen eteni voitollaan puolivälieriin.

Akseli Saurama voitti Full Contactin 71-kiloisten puolivälieräottelussaan Italian Denis Danin kaikin tuomariäänin 3-0. Akseli paineisti räjähtäväiskuista vastustajaansa ja haki pistevoiton tehokkailla hyökkäyksillään. Saurama kohtaa välierissä Venäjän Iurii Konikovin. Akseli Saurama varmisti voitollaan Suomelle jo toisen mitalin näissä EM-kisoissa! Akseli iskee välierissä torstaina kehässä 1 noin klo 18.12.

Ti 20.11.2018: Kaikki suomalaiset voittoon avausotteluissaan!

Light Contactin 79-kiloisissa Antti Rintanen voitti avausottelunsa 2. erän keskytyksellä ylivoimaisen piste-eron johdosta. Antti haki hienosti osumia etujalan potkuilla ja lyönneillään. Lisäksi Kroatian Tomislav Cukor otti jalasta kiinni useaan kertaan ja sai siitä miinuspisteen. Antti kohtaa seuraavassa ottelussaan Slovenian Dean Vucancicin. Ottelu käydään keskiviikkona tatamilla 2 noin klo 16.15 Suomen aikaa.

Full Contactin 67-kiloisissa Tino Saarikangas voitti avausottelussaan kaikin tuomariäänin 3-0 Latvian Ervins Malahovskijsin. Tino voitti kaikki erät ja kohtaa seuraavaksi Italian Enzo Maggin, joka voitti avausottelussaan Kroatian Mirsad Denjalicin hajaäänin 2-1. Ottelu käydään keskiviikkon kehässä 1 noin klo 14.00 Suomen aikaa.

Full Contactin 71-kiloisissa Akseli Saurama voitti ensimmäisen kierroksen ottelussaan kaikin tuomariäänin 3-0 Ukrainan Stanislav Danichevin. Akseli sai toisessa erässä kaadettua vasenkätisen vastustajansa kolmesti takajalan pyyhkäisyillään. Akseli kohtaa seuraavaksi joko Italian Denis Danin, joka voitti avausottelussaan Tanskan Nickolaj Christensenin hajaäänin 2-1. Ottelu käydään keskiviikkon kehässä 1 noin klo 17.24 Suomen aikaa.

Full Contactin 60-kiloisissa Erika Rinne voitti avausottelussaan kaikin tuomariäänin 3-0 Saksan Victoria Linzin. Erika piti tiukan paketin ja napsi osumia lyönneillä sekä vartalopotkuillaan. Erika kohtaa seuraavassa ottelussaan Norjan Thea Therese Naessin. Ottelu käydään keskiviikkon kehässä 1 noin klo 16.24 Suomen aikaa.

Ma 19.11.2018:

Koko Suomen joukkue astelee estradille heti ensimmäisenä ottelupäivänä tiistaina 20. marraskuuta. Kisaurakan aloittaa tatamin 3 toisessa ottelussa Antti Rintanen. Kehässä 1 puolestaan ottelevat Tino Saarikangas, Akseli Saurama ja Erika Rinne. Tinolla on 6. ottelu, Akselilla 14. ottelu ja Erikalla on 18. ottelu. Ottelut alkavat Suomen aikaa klo 13.

Ti 20.11. ottelut:

Light Contact -79 kg Antti Rintanen vs Tomislav Cukor, Kroatia

Full Contact -67 kg Tino Saarikangas vs Ervins Malahovskijs, Latvia

Full Contact -71 kg Akseli Saurama vs Stanislav Danichev, Ukraina

Full Contact -60 kg Erika Rinne vs Victoria Linz, Saksa