Alueleirit kokosivat yhteen potkunyrkkeilyharrastajia ympäri Suomen

Viime viikonloppuna 8.-9.12. järjestetyt alueleirit kokosivat yhteen potkunyrkkeilyharrastajia ympäri Suomen. Leirit järjestettiin Jyväskylässä, Espoossa, Nokialla, Oulussa ja Kurikassa.

Kaksipäiväiset leirit käytiin potkunyrkkeilyn suomalaisten huippuosaajien vetäminä. Leireillä keskityttiin monipuolisen potkunyrkkeilytekniikan ja -taktiikan treenaamiseen eri painotuksilla ohjaajan mukaisesti. Leireillä suoritettiin myös vyökokeita keltaisesta vihreään.

Jyväskylän alueleirin isännöi Jigotai Kickboxing ja ohjasi Teppo Laine (2.dan). Leiri keräsi jopa 48 osallistujaa ja vyökokeisiinkin osallistui jopa noin 30 potkunyrkkeilijää. Espoon Kehähaiden isännöimälle Espoon alueleirille osallistui puolestaan 36 potkunyrkkeilijää. Pääkaupunkiseudun monipuolisen leirin ohjasin Camilla Marjamäki (2.dan).

Kurikan Ryhdin isännöimän Kurikan alueleirin vetäjänä toimi Leif Stenius (2.dan). Painopiste leirillä oli polvitekniikoissa ja esimerkiksi etupotkuissa. Leirillä oli 12 osallistujaa. Oulun Kickboxingin isännöimän Oulun alueleirin ohjasi Teijo Ukkonen (2.dan). Leirillä oli osallistujia 17. Nokian Kamppailu-Urheilijoiden isännöimällä ensimmäisellä Nokian potkunyrkkeilyleirillä oltiin puolestaan Anne Kataksen (2.dan) ohjauksessa. Leirillä oli oallistujia 21.

Yhteensä leireillä oli osallistujia siis 134 potkunyrkkeilijää ympäri Suomen! Liitto kiittää kaikkia leireille osallistuneita, sekä järjestäviä tahoja ja leirien ohjaajia onnistuneista leireistä!