Lauri Suomela taisteli ratkaisemattoman ammattilaisottelussa Liettuassa

Oulun Kickboxing Teamin Lauri Suomela kohtasi King of Kingsin pahtumassa Liettuan Vilnassa lauantaina 16.3. paikallisen Jan Nausin.

Suomela joutui ottelussa kovaan paikkaan, kun tiukasti voitetun ensimmäisen erän jälkeen liettualainen käytti häntä luvunlaskussa. Nausin hyppypolvipotku osui Suomelan kasvoihin ja tämän ollessa sekaisin liettualainen iski hänet lyönneillä lattiaan. Suomela selvitti kuitenkin luvunlaskun ja nousi kolmannessa erässä selkeään erävoittoon. Tasapisteiden jälkeen tuomittiin lisäerä, joka osoittautui niin ikään tasaiseksi. Lisäerä ja lopulta koko ottelu tuomittiin ratkaisemattomaksi.

Illassa esiintyi myös toinen suomalainen, Turun Daniel Forsberg, joka otti kolmannen erän tyrmäysvoiton Liettuan Tomas Steponkeviciuksesta.

Vilnan Siemens Arenalla otteluita seurasi yli 10 000 katsojaa, Suomelan kulmamies Antti Sariola kertoi.