7–18-vuotiaille suunnattu Junnu Cup otellaan Järvenpäässä lauantaina 27.4.2019

Järvenpäässä järjestetään ensi viikonloppuna ensimmäistä kertaa Junnu Cup, johon ovat tervetulleita kaikkien seurojen 7-18-vuotiaat junnut hakemaan tuntumaa ja kokemusta Point-Fight, Kick Light ja Light Contact – kevytkontaktiottelemisesta.

Info:

Junnu Cup otellaan Järvenpäässä 27.4.2019. Kilpailujen konsepti on uudenlainen, koska se on suunnattu vain junnuille ja ottelumuotona on vain tatamilajit. Lämpimästi tervetuloa kaikille seuroille luomaan uudenlaista ajatusta junioripotkunyrkkeilyyn!

Viralliset ilmoittautumiset kilpailuihin tehdään punnituksen yhteydessä, mutta sujuvien kilpajärjestelyiden varmistamiseksi, pyydämme kaikkia seuroja ilmoittamaan ottelijat mahdollisuuksien mukaan jo etukäteen sähköpostilla petri.surakka@gmail.com. Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova, mutta se helpottaa kilpailujärjestelyjä.

Osallistumismaksua varten pyydämme varaamaan mukaan käteistä, koska valitettavasti korttimaksumahdollisuutta ei ole.

Muistutuksena, että aivan kuten kaikissa virallisissa kilpailuissa, myös Junnu Cupissa ottelijoilla on oltava lisenssi, kilpailutilanteen kattava vakuutus ja potkunyrkkeilypassi, jossa on mukana ajantasainen todistus lääkärintarkastuksesta. Ottelijoilta edellytetään myös virallinen otteluvarustus.