Peruskurssimeriitit syksyn peruskursseille haettavissa

Tämä tiedote koskee lähinnä seuroja, jotka ovat syksyllä järjestämässä peruskursseja. Suomen Potkunyrkkeilyliitto tarjoaa potkunyrkkeilyn peruskurssille osallistuville ilmaisen lisenssivakuutuksen kurssin alusta vyökokeeseen asti, kuitenkin korkeintaan 10 viikon ajalle.

Syyskausi lähestyy ja potkunyrkkeilykurssien myötä lajin pariin saadaan toivottavasti taas lisää innokkaita harrastajia.

Jos seurasi järjestää peruskurssin syksyllä 2019, 10 viikon ajalle on peruskurssilaisille saatavilla ns. liiton peruskurssilisenssivakuutus. Tutustu peruskurssilisenssin selosteeseen. Tutustu huolellisesti myös ohjeisiin, miten haet peruskurssilisenssit seurallenne. Peruskurssin päätyttyä vyökokeeseen harrastaja ostaa tavallisen lisenssin ja vakuutuksen. Peruskurssilisenssejä ei ole saatavilla eri lajien yhdistelmäkursseille.

Huomaa, että seurallanne on oltava seurakäyttäjä Suomisport – palvelussa. Otathan yhteyttä järjestösihteeriin, mikäli nämä tiedot täytyy päivittää tai lisätä.

Voit myös myös listata peruskurssinne Suomen Potkunyrkkeilyliiton keskustelufoorumille.