Seuratoimintapäivä 14.9. Aulangolla

Suomen Potkunyrkkeilyliiton seuratoimintapäivää vietetään Aulangolla lauantaina 14.9.2019. Päivän tavoite on esitellä liiton ja sen valiokuntien tehtäviä sekä lähitulevaisuuden tavoitteita, joihin osallistujat pääsevät osallistuessaan vaikuttamaan.

Seuratoimintapäivä kokoaa yhteen seura-aktiivit sekä liiton hallituksen ja valiokuntien jäsenet. Seuratoimintapäivä tarjoaa ympäristön liiton kehitystavoitteiden määrittämiselle sekä lajiaktiivien verkostoitumiselle.

Jokainen Suomen Potkunyrkkeilyliiton jäsenseura voi osallistua tilaisuuteen veloituksetta 1 – 2 henkilön edustuksella. Liitto tarjoaa tarvittaessa majoituksen kahden hengen huoneessa yli 100 kilometrin päästä saapujille yhdeksi yöksi.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät tapahtumakalenterista.