Hämeenlinnan kesäleiri kokosi yhteen harrastajia eri puolilta Suomea

24.-25.8. Hämeenlinnassa järjestetylle valtakunnalliselle Potkunyrkkeilyliiton kesäleirille osallistui yli 70 potkunyrkkeilyn harrastajaa eri puolilta Suomea.

Leirin ohjasi Valko-Venäjän Yuri Bulat, joka opetti leirillä monipuolisesti tekniikkaa ja taktiikkaa. Harjoitteissa painotettiin mm. selkeiden osumien hakemista ja jälkitilanteiden hyödyntämistä. Potkunyrkkeilyliitto kiittää ohjaajaa, järjestäjiä, Yuri Bulatia sekä tietenkin kaikkia osallistujia hienosta kesäleiristä.

Leirillä pidetiin launtain treenien jälkeen myös vyökokeita, jotka ottivat vastaan Petteri Maunu 6.dan, Keide Nordberg 4.dan ja Anna-Leena Riekkola 3.dan. Vyökokeissa hyväksyttiin kolme uutta mustaa vyötä sekä yksi ruskea ja kahdeksan sinistä vyötä. Onnittelut vyösuorituksista!

Kesäleirin vyösuoritukset:

Musta vyö:
Lawrence Korede
Saarikangas Tino
Sivén Teemu

Ruskea vyö:
Juntunen Perttu

Sininen vyö:
Aho Eija
Granberg Christoffer
Luukela Tuomas
Mustaniemi Antti
Nurmi Sara
Nykänen Markku
Salonen Kari
Patricia Lohman
Suksi Pirkka