Syyskokous ja danklubi la 9.11. Espoossa

Suomen Potkunyrkkeilyliiton syyskokous sekä kaikille liiton mustavöisille avoin danklubi pidetään lauantaina 9.11. Suomen Kamppailuopistolla Espoossa.

Syyskokous ja danklubi alkavat klo 14.00, valtakirjojen tarkastus klo 13.45 alkaen.

Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, mm. valitaan hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohataja ja 0-2 hallituksen jäsentä erovuoroisten tilalle, vahvistetaan kurinpitosäännöt sekä vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio ensi vuodelle.

Danklubi pidetään syyskokouksen yhteydessä. Syyskokous on osa danklubia, koska mustavöisten tulee olla tietoisia siitä missä mennään liiton toiminnassa sekä antaa oma panoksensa liitolle myös järjestötoimintaan osallistumisen kautta. Heti syyskokouksen jälkeen käydään mustavöisten kesken läpi vyökoesäännöt keltaisesta mustaan vyöhön. Danklubiin osallistumisella mustavöiset päivittävät graduointioikeutensa kahdeksi vuodeksi.