1.tason valmentaja- ja ohjaajakoulutus järjestetään tammikuussa

Potkunyrkkeilyn 1-tason ohjaajakoulutus (VOK 1) järjestetään tammikuussa. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet yksittäisen potkunyrkkeilyharjoituksen onnistuneeseen läpivientiin.

Lähijakso järjestetään Järvenpään jäähallin tiloissa 25.-26.1.2020. Ohjaajakoulutus käsittää lähijakson lisäksi lähijaksoa edeltävät ennakkotehtävät sekä lähijakson jälkeisen etätehtävänä suoritettavan näyttötunnin. Lähijakson jälkeinen etätehtävä suoritetaan valitun koulutusvaliokunnan jäsenen seurassa.

Ilmoittautumiset koulutukseen tapahtuvat Suomisportin kautta. Ilmoittautuminen edellyttää voimassa olevan Suomen Potkunyrkkeilyliiton lajilisenssin, sekä seuran tulee olla hoitanut jäsenmaksuvelvoitteensa liitolle. Ilmoittautumisten määräaika on 18.1.2020.