Suomen Potkunyrkkeilyliiton vuoden valinnat 2019

Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus on valinnut vuoden 2019 ottelijat, valmentajan ja tuomarin.

Vuoden naisottelijaksi valittiin Full Contactin MM-kultaa voittanut Järvenpään Kehäkarhujen Jenna Puutunen. Jenna voitti MM-kullan lisäksi kultaa Irlannin, Itävallan, Italian ja Venäjän World Cupeissa.

Vuoden miesottelijaksi on valittu Järvenpään Kehäkarhujen Akseli Saurama, joka Turkissa käytyjen Full Contactin MM-kilpailuiden hopean lisäksi voitti kultaa Irlannin, Itävallan, Italian ja Venäjän World Cupeissa.

Vuoden junioriotteiljaksi on valittu GB Gymin Noora Al-Saffu. Noora voitti vuonna 2019 K1:ssä A-junioreiden EM-kultaa sekä aikuisten Suomen mestaruuden.

Vuoden valmentajaksi valittiin yläpotkuottelumuotojen vastuuvalmentaja Juha Saurama Järvenpään Kehäkarhuista. Juha toimii Jennan ja Akselin henkilökohtaisena valmentajana. Saurama nimettiin myös Full Contactin MM-kilpailuissa kehälajien parhaaksi valmentajaksi.

Vuoden tuomariksi on valittu Jukka Mikkonen Hämeenlinnan Kushin-Kanista. Jukka on toiminut menestyksekkäästi tuomarivaliokunnan puheenjohtajana ja kehittänyt tuomaritoimintaa aktiivisesti.

Vuoden valinnat 2019:
vuoden naisottelija Jenna Puurunen MM-1
vuoden miesottelija Akseli Saurama MM-2
vuoden junioriottelija Noora Al-Saffu EM-1
vuoden valmentaja Juha Saurama
vuoden tuomari Jukka Mikkonen