Kevätleirin ja alueleirien järjestäminen

Kevään 2020 kevätleiri ja alueleirit ovat nyt seurojen haettavissa.

Ajankohdat: Kevätleirin ajankohta tulee lähtökohtaisesti olla viikkoa ennen SM-kisoja, eli 21.-22.3.2020, tai tarvittaessa viikko SM-kisojen jälkeen eli 4.-5.4.2020. Alueleirit tulisi pitää huhtikuussa.

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään osoitteeseen toimisto@kickboxing.fi. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Alueleirejä pyritään aiempien leirien tapaan järjestämään eri puolille Suomea, jotta mahdollisimman monen kiinnostuneen on suhteellisen helppo osallistua jollekin niistä asuinpaikasta riippumatta. Leiri itsessään tarjoaa seuroille mahdollisuuden saada mustavöinen kokenut ohjaaja kustannustehokkaasti pitämään leiriä sekä vyökeita. Alueleirin isännöinnin avulla seura saa myös hyvää näkyvyyttä sekä kokemusta tapahtuman järjestämisestä.

Leirin osanotto- ja vyökoemaksut hoidetaan digitaalisen urheilupalvelun Suomisportin kautta, joten järjestävän seuran ei tarvitse huolehtia rahaliikenteestä.