JPG-tiedosto

Liitolla on uusi liittosihteeri

Uusi osa-aikainen liittosihteeri Tuija Pellikka aloitti työnsä potkunyrkkeilyliitossa 7.1.2020 Alisa Konovalovan lähdettyä uusiin tehtäviin. Nyt Tuija esittelee itsensä ja kertoo taustastaan.

Hei, olen aloittanut tammikuussa työt Suomen Potkunyrkkeilyliiton toimihenkilönä Sporttitalossa Pitäjänmäessä. Tulen hoitamaan mm. liiton sisäistä ja ulkoista viestintää, hallinnoimaan liiton verkkosivuja ja Suomisport-palvelua sekä tekemään monia päivittäisiä liittoon, sen tapahtumiin ja jäsenistöön liittyviä tehtäviä.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri ja opiskellut laajasti suomen kieltä, viestintää ja markkinointia. Olen ollut pitkään kaupallisella alalla ja viime vuodet työskennellyt erikoisurheiluverkkokaupan monipuolisissa back office -tehtävissä.

Suurella mielenkiinnolla lähden nyt tutustumaan erilaiseen, urheiluliittojen toiminnan, maailmaan! Potkunyrkkeilyliiton toimistohan sijaitsee Sporttitalossa kuutisenkymmenen muun lajiliiton sekä Olympiakomitean kanssa samoissa tiloissa. Tämä luo mahdollisuudet nähdä laajemminkin liikuntajärjestöjen kenttää Suomessa sekä edistää Potkunyrkkeilyliiton näkyvyyttä osana tätä yhteisöä.

Urheilu ja liikunta on itselleni hyvin lähellä sydäntä. Kamppailulajeista ei minulla varsinaisesti ole vielä henkilökohtaista kokemusta, mutta taustallani on kilpaurheilu-ura taitoluistelijana. Urheilulajikokemukseni on muutenkin laaja ja harrastuksiini on kuulunut viime vuosina mm. maastopyöräily, valjakkourheilu, polkujuoksu ja saliharjoittelu.

Minut tavoittaa vanhasta tutusta osoitteesta toimisto@kickboxing.fi tai numerosta 045 134 3797. Ajantasaiset toimiston työajat löydätte aina liiton verkkosivuilta yhteystietojen alta.

Ollaan yhteyksissä, vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin liittyen liittomme toimintaan!