Talvileiri keräsi Espooseen yli 50 potkunyrkkeilyharrastajaa

Suomen Potkunyrkkeilyliiton talvileiri pidettiin Espoossa 1.-2.2. Espoon Kehähaiden isännöimän leirin ohjasi Miodrag Jotic Serbiasta.

Talvileirillä harjoiteltiin mm. sivuliikkeen hyödyntämistä hyökkäyksissä sekä puolustamista ja vastahyökkäyksiä potkuja vastaan. Kaksipäiväisellä leirillä oli molempina päivinä kaksi puolentoista tunnin harjoitusta sekä luento.

Leiri oli kokonaisuudessaan hyvä yhdistelmä käytäntöä sekä teoriaa, ja leiri saikin paljon kiitosta osallistujilta. Leirillä oli kaikkiaan yli 50 harjoittelijaa. Leirin isännöinyt Espoon Kehähait oli osanottajamäärältään selvästi suurin seura.

Talvileirillä suoritettiin myös vyökokeita: yksi sininen vyö, kolme vihreää vyötä, yksi oranssi vyö ja kaksi keltaista vyötä. Vyökokeet otti vastaan Keide Nordberg ja Timo Livistö. Onnittelut uusista vyöarvoista!