Tiia-Mari, Saara ja Sara ottelivat viikonloppuna ensimmäistä kertaa ulkomailla.

Suomalaisia potkunyrkkeilijöitä kilpaili Baltic Openissa

Kolme Espoon Kehähaiden potkunyrkkeilijää haki viikonloppuna kansainvälistä kisakokemusta Tallinnassa isketystä Baltic Openista. Kisakehään nousivat Sara Nurmi, Saara Laitinen ja Tiia-Mari Rantakylä.

Sara Nurmi otteli 52-kiloisissa ja sai vastaansa Viron kokeneen Crista Padun. Sara paineisti virolaista loppuun saakka, mutta taitava Padu napsi voittoon tarvittavat osumat hyvällä pelisilmällään. Kotikehän ottelija veikin voiton nimiinsä tuomariäänin 3-0.

Saara Laitinen sai 60-kiloisissa vastaansa Viron Olga Borisenkon. Laitinen johti ottelua avauserän jälkeen, mutta Borisenko kiristi ruuvia loppua kohden ja kiri pisteitä kiinni. Ottelu päätyikin lopulta virolaisen voittoon hajaäänin 2-1.

Tiia-Mari Rantakylä kohtasi 60-kiloisten päätösottelussa Laitisen voittaneen Olga Borisenkon. Rantakylä haki osumia jälkitilanteista, virolaisen pyrkiessä pitämään tempoa. Tasainen taisto päätyi lopulta Borisenkon voittoon hajaäänin 2-1.

Kehähaiden koutsina uurasti Michael Bäckman.