Tiedote koskien potkunyrkkeilyn kilpailu- ja leiritoimintaa Koronavirus-pandemian osalta

Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus on käsitellyt Koronavirus-pandemian vaikutuksia liiton leiri- ja kilpailutoimintaan.

Noudattaen THL:n suosituksia ja ohjeistuksia Suomen Potkunyrkkeilyliiton kevätleiri (21.-22.3.2020) on peruttu ja potkunyrkkeilyn SM-kilpailut (28.-29.3.2020) siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Liittosihteeri on kevätleirin maksujen palautusten osalta yhteydessä suoraan ilmoittautuneisiin. SM-kisojen osalta maksuihin tullaan tekemään hyvitys mikäli osanottomaksun jo maksaneet seurat eivät pysty osallistumaan ilmoittautuneilla urheilijoillaan SM-kisoihin myöhemmin ilmoitettavana uutena ajankohtana.

Kevätkokous (28.3.2020) toimitetaan alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Kevätkokouksen paikaksi vaihtuu Suomen Kamppailuopisto, Kotitontuntie 5, Espoo.

Suosittelemme jäsenseuroja noudattamaan THL:n ohjeistusta hygieniesta ja kontaktista.

Jokaisen yksilön vastuulla on huolehtia hyvästä hygieniasta ja kontaktin välttämisestä.

Suomen Potkunyrkkeilyliiton hallitus haluaa lisäksi muistuttaa kaikkia potkunyrkkeilyn harrastajia siitä, että seurojen toiminta ja talous ovat pitkälti talkootoiminnan sekä jäsen- ja harrastusmaksujen varassa, joten vaikka seurasi ohjattu toiminta olisi nyt tauolla niin pidäthän jäsenyytesi voimassa.

Pysytään terveenä ja pidetään muutkin terveenä!