Irlannin World Cup jäi kevään ainoaksi maailmancup-kilpailuksi

Koronapandemian vuoksi potkunyrkkeilyn maailmancup keskeytyi ja typistyi vain yhden osakilpailun mittaiseksi. Kisaamatta jäävät siis Unkarin, Itävallan ja Italian World Cupit.

Maailmancupissa oli tarkoituksena otella vielä seuraavat osakilpailut:

Itävallan World Cup (22.-26.4.)
Unkarin World Cup (7.-10.5.)
Italian World Cup (11.-14.6.).

Suomalaisten saalis 27.2.-1.3.2020 käydystä, ainoaksi osakilpailuksi jääneestä, Irish Openista oli 6 kultaa, 1 hopea ja 1 pronssi. Suomalaisilla potkunyrkkeilijöillä olisi siis ollut erinomaiset edellytykset jatkaa maailmacup-voittojen metsästystä.

Yhteiskunnallisten merkittävien vaikutusten lisäksi vallitseva tilanne on haastava myös tavoitteellisille urheilijoille, joiden harjoitteluohjelmia on nyt mietittävä uudestaan ja omatoimisen harjoittelun merkitys korostuu väistämättä.